RAZNO > AUTO / BRODO MODELI
pocetnik
Bigneda:
aaa ti si 'srecni' (ko zna koji po redu) vlasnik 'benzinca' :)
eee sad ces da vidis sto je svaki benzinski model u srbiji promenio po desetak vlasnika ;) a najvise su se radovali kad su ga se otarasili (yay)
sman:
kod nas se kaze, kad kupis forda(misli se na starije modele, da se sad ne uvredi neko ;namig) dvaput se radujes, kad ga kupis i jos vise kad ga prodas (yay) ...nisam znao da i u ovom hobiju ima toga (pijanoo)
Vox:
Danijele druze, ovo je hobi i zaista jeste skup koji god model budes kupio. Koja god da je varijanta pogona, samu pricu moras da shvatis kao odmor za mozak i uzivanciju, a najvaznije je druzenje. Ekipa sa foruma poseduje sve tri varijante pogona i sve kosta, prvo zato sto, kada slupas model, neminovno moras da ga popravis da bi ga ponovo vozio, a to kosta i znaci da moras da imas delove ili da znas gde mozes da ih nabavis. Kod nitro varijante si skoro uvek prljav, elektro je najjednostavnija za upotrebu, ali delovi moraju da se menjaju i moras da znas koji ti motor treba iiiii........... U Srbiji je u procentu verovatno najzastupljeniji Kyosho i Losi i za njih uvek mozes naci deo. 1/5 benzinci su super i u startu laksi za rukovanje, ali ti treba veliki prostor za voznju, a delovi nikako nisu jeftini!!! Ovaj forum je zato i dobar, jer uvek mozes da pitas gde sta moze da se nabavi i uvek neko od kolega ima viska delova koje moze da proda, a da ti sto pre mozes da nastavis voznju. Kada udjes u stos, zeleces da imas sve boljei bolje i jace i jace i lepse iiiii...............................treba mnogo para!!!!!
Vazno je da znas da je ovo hobi i treba da uzivas u njemu, a za sva pitanja imas koga da pitas!
Uskoro pocinje sezona, pa te cekamo u BG!!!!
mita22:
danijele i ja sam relativno nov u ovome ali mogu da ti kayem moje iskustvo.kada sam kupovao prvi model nisam imao nesto para (imao sam 200e) uspeo sam za to da kupim nov bagi (http://www.conrad.de/ce/de/product/238111/110-EP-MINI-CARBON-FIGHTER-4WD-RTR/SHOP_AREA_19765&promotionareaSearchDetail=005) ja ga vozikam vec 4 meseca ja sam licno zadovoljan naravno ovaj model nemoze da se poredi sa modelima sto ti je napisao (@ bigneda (res) ) ali opet kazem za pocetak moj ti je savet da uzmes ovaj bagi,ja neznam ni sad da vozim kako treba ") sto znaci da ga lupam prevrcem ali se pokazao kao dosta izdrzljiv (jos nisam nista polomio na njemu i sve radi,sem esc-kontroler je crko jer sam ga vozio po snegu i barama),pre jedno mesecipo sam uzeo jos jedan njega sam prepravio u tragi(imas topic pa pogledaj imas slike oba modela) a sto se tice delova do trista evra koje planiras da das mozes da uzmes model i dosta delova za isti. :)aplauz a sto je naj vaznije barem meni mozes kod nas (u beogradu)da narucis delove po 10% vecoj ceni nego na sajtu(stize na kucnu adresu)mozes i preko neta da narucis nemoras da dolazis za bg. (pijemo) na gore navedenom sajtu ispod modela imas spisak delova ako te interesuju cene delova.
alpha:
--- Quote from: Bigneda on February 29, 2012, 03:02:30 AM ---aaa ti si 'srecni' (ko zna koji po redu) vlasnik 'benzinca' :)
eee sad ces da vidis sto je svaki benzinski model u srbiji promenio po desetak vlasnika ;) a najvise su se radovali kad su ga se otarasili (yay)
--- End quote ---
:)aplauz
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version