Main Menu

P-51 D Mustang samogradnja

Started by nenadejno, April 07, 2012, 02:54:47 AM

Previous topic - Next topic

mladen.pg

mladen.pg

mladen.pg

nenadejno

Pa ti ga zavrshi  :)aplauz (res) ()-()
VIVA PRIMITIVA

mladen.pg

operativan
samo se ceka baterija 4S

nenadejno

Quote from: mladen.pg on June 23, 2012, 07:18:09 PM
operativan
samo se ceka baterija 4S

Bravo Druze! Bash mi je drago sto si ga zavrsio  (pijemo)
Kod mene zapelo malo, nista nisam radio na mom mustangu:(

Pozdrav
VIVA PRIMITIVA

srkipa

po komentarima sa sajta nije nesto ali nije ni los sad kako je u praksi neznam.

nenadejno

Radilo malo oko mustanga.
Uradjeni plankovi i ulepljena leva i desna polovina krila , na kapotazu fali jos jedan sloj 50g. tkanine i da se povadi stirodur. Presvukao sam ga sa gornje strane srebrenom i zutom folijom i ova prva je dosta laksha i tanja od zute i radi na slabijoj temperaturi
Nemam sliku sa spinerom ali naleze bash lepo na kapotaz .

Pozdrav. Nenad

VIVA PRIMITIVA

nenadejno

VIVA PRIMITIVA

nenadejno

VIVA PRIMITIVA

Bandi73

Pozdrav!
Izuzetno mi se sviđa tvoj rad na ovom modelu, kao i sam model. I ja sam ga radio ali od penastih materijala. Sada mi ostaje zadatak da ga opremim i čim vreme dozvoli da ga isprobam kako se ponaša u vazduhu. U svakom slučaju posle izrade preko desetak modela od stirodura voleo bih da se oprobam i sa balzom pa me interesuje, kako gde i dali je uopšte moguće doći do planova po kojem si ti radio ovaj model.
unapred zahvalan .
Bandi73

nenadejno

Quote from: Bandi73 on January 30, 2013, 10:33:39 AM
Pozdrav!
Izuzetno mi se sviđa tvoj rad na ovom modelu, kao i sam model. I ja sam ga radio ali od penastih materijala. Sada mi ostaje zadatak da ga opremim i čim vreme dozvoli da ga isprobam kako se ponaša u vazduhu. U svakom slučaju posle izrade preko desetak modela od stirodura voleo bih da se oprobam i sa balzom pa me interesuje, kako gde i dali je uopšte moguće doći do planova po kojem si ti radio ovaj model.
unapred zahvalan .
Bandi73

Hvala ti Bandi73!
Model josh nije gotov odnosno nije uradjen probni let tako da planove ne zelim objaviti pre testiranja, ima nekih sitnica za koregiranje na samom planu :)
VIVA PRIMITIVA

Vaci

Reci konacnu tezinu koja ce ispasti. Bas me zanima. Prelep rad. Mozda cu i ja tako kroz deset godina :)aplauz