Main Menu

Aerodrom kv

Started by Belja kv, April 22, 2012, 05:20:57 PM

Previous topic - Next topic

nedbojsa

Svaka čast vi se više naleteste van sezone nego u sezoni!

Jel to Đurin model zarobilo drvo koje jede avione?
Antiprotivna teoraija letenja: "Postoje neke preporuke i pravila o tome kako leteti; 1-Kako treba leteti i 2-Kako ne treba leteti znači, ako letim po pravilu 2, i to odlično, znači "letim antiprotivno" ili ti protivprotivnog, zapravo "kontra odnaopačke"."

Belja kv

Quote from: nedbojsa on January 13, 2013, 05:16:11 PM
Svaka čast vi se više naleteste van sezone nego u sezoni!

Jel to Đurin model zarobilo drvo koje jede avione?

Sledeci put  (kush) pa ima da slusa :_D

Gagi kv

Letenje je bilo super danas s obzirom da je duvao hladan vetar,ali nije nas sprecilo da uzivamo u letenju.. (yay)

Gagi kv

Ljuba kv

Bilo je lepo ali mene je vetar sprecio da letim jer nemam elerone :sljus

Ljuba kv

I danas se letelo u Kraljevu  (<--)  :jaki:

Belja kv

Ljuba kv

:)aplauz  :)aplauz  steta sto nisam bio tu  :sljus

Gagi kv

Gagi kv

Gagi kv

Gagi kv

I danas se skupila ekipa... (pijanoo) (<--)

A posle RC letenja smo i kobasicu novu postavili da bih letenje ucinili boljim... (<--) (yay)

An-2 colt

E blago vama!Mi u Vrscu ne smemo da pridjemo aerodromu od kako ih je kupila kontrola leta.Letimo sa kojekakvih putica umesto sa 1000m. duge piste.

Belja kv

Quote from: An-2 colt on February 17, 2013, 04:59:02 PM
E blago vama!Mi u Vrscu ne smemo da pridjemo aerodromu od kako ih je kupila kontrola leta.Letimo sa kojekakvih putica umesto sa 1000m. duge piste.

Pre par godina bio sam na skupu u Vrscu.Brate bilo je  (:sok:) Steta sto su zabranili,neznam dali ste pitali nekog?

Pozdrav...

An-2 colt

Pitali smo, poznajem dosta ljudi na aerodromu.Naravno nece da rizikuju svoje plate ( Srednja Strucna Sprema 1000 evra) za tamo neke modelare.Vec sa vrata obezbedjenje pretresa, uzimaju se licne karte...Bruka!