Main Menu

Sig Piper J3 Cub

Started by losmi, May 21, 2012, 01:55:47 PM

Previous topic - Next topic

losmi

Evo da vam prestavim nas novi model.
U pitanju Sig Piper j3 cub americke proizvodnje,kupljen je u schweighofer-u u kitu..
Specifikacije su:
Raspon krila je 2200
Tezina 3400g
Motor je stavljen Coofire 15ccm,predvidjen je slabiji motor ali i ovaj resava posao.
Servoi su,futaba 3152 nalaze se na horizontalcu i krilima i na gasu,a na vertikalcu je servo od 10kg hitec.Baterije su NI-cd 4500mah one su malo teze ali tezina nam je trebala zbog tezista...Jer sa tom baterijom nemamo ni grama olova :)

To je naki mali opis o modelu a evo i slika :)

http://s1135.photobucket.com/albums/m622/Yak54carden/Sig%20piper%20J3%20cub/

Pozdrav Milos i Deda Sava!  (pijemo)

drjack

losmi

marko

Bravo deda Savo, bravo Losmi   :)aplauz

Nadam se da ce i moj hidro varijanta Cub-a uskoro poleteti.

Cestitam jos jednom.

M. (pijemo)

WARNING:intentional straight and level flight prohibited!

losmi

Hvala Torima :)

U hidro verzija ima da bude strava ajde zavrsavaj to pa letimo :)

Pozdrav M  (pijemo)

aerofly

Jedan od najboljih scala modela ;namig cestitamo..

Anakin

Cestitke na modelu! Jes da je zut ali dobro. Deda Sava ce lakse da ga vidi. I moj je gotov za koji dan pa mozda okrenemo i koji let zajedno.
And this, ladies and gentlemen, is the very first Fokker airplane built in the world. The Dutch call it the mother Fokker.
â€" Custodian at the Aviodome aviation museum, Schiphol airport Amsterdam.

An old pilot is one who can remember when flying was dangerous and sex was safe.

losmi

Aerofly,stvarno jeste jedan od najboljih scala modela,hvala na cestitkama  (pijemo)

Anakin,hvala na cestitkama,naravno da cemo da letimo zajedno,e Deda je bas insistirao da bude zut a mi se svidela zuta :D
PS:Video sam tvog pajpera izgleda super :D

Pozdrav M  (pijemo)

Gabor

Jel je već Piper poleteo? Daj neki snimak ili nešto... Kako rešavate rasklapanje krila prilikom transporta?

losmi

Da piper ima vec jedno 30-setak letova,transport je jednostavan,krila su iz dva dela lako se sastavljaju sa dva sarafa....