RC MODELI JEDRILICA > ELEKTRO JEDRILICE

MPX Easy Star II korak po korak

<< < (4/18) > >>

vpilic:
Super su legli kablovi i lepo stoje, nema onda sta da mudrujem i uradicu kako si i ti uradio prema uputstvu.

"sto bi rekao Nebeski crna kutija za analizu" ova ti je dobra  :_D

ak:

--- Quote from: neznalica on June 13, 2012, 11:52:00 PM ---
Ma jednostavno jos nisam spreman za elerone, neznam da ih koristim prakticno. Sutra cu da dodam i koju sliku sa Tjentista. Ndam se da ce biti letenja za vikend na Zelengori, idem na izlet pa je steta ne iskoristiti.

--- End quote ---

Zato sluzi simulator, bolje nego da krsis modele.
Tu oko Foce ima sta da se snimi definitivno. Jos malo gore uzvodno gde nastaje Drina, ih ...

nebeski:

A tek Maglić, Volujak i Perućica mislim da su dušu dali za jedan FPV "sešn" :).

--- Quote from: ak on June 14, 2012, 10:23:27 AM ---Tu oko Foce ima sta da se snimi definitivno. Jos malo gore uzvodno gde nastaje Drina, ih ...

--- End quote ---

neznalica:
Eh simulator, letim ja kao veliki na njemu, ali adrenalin proradi uzivo i ruke se zapetljaju. Sto se tice snimanja terena ima na pretek ali iskustva nedostaje.

--- Quote from: ak on June 14, 2012, 10:23:27 AM ---
--- Quote from: neznalica on June 13, 2012, 11:52:00 PM ---
Ma jednostavno jos nisam spreman za elerone, neznam da ih koristim prakticno. Sutra cu da dodam i koju sliku sa Tjentista. Ndam se da ce biti letenja za vikend na Zelengori, idem na izlet pa je steta ne iskoristiti.

--- End quote ---

Zato sluzi simulator, bolje nego da krsis modele.
Tu oko Foce ima sta da se snimi definitivno. Jos malo gore uzvodno gde nastaje Drina, ih ...

--- End quote ---

ak:

--- Quote from: nebeski on June 14, 2012, 10:51:13 AM ---
A tek Maglić, Volujak i Perućica mislim da su dušu dali za jedan FPV "sešn" :).

--- Quote from: ak on June 14, 2012, 10:23:27 AM ---Tu oko Foce ima sta da se snimi definitivno. Jos malo gore uzvodno gde nastaje Drina, ih ...

--- End quote ---

--- End quote ---
Tu vec, na zalost, nisam bio  mmmm

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version