Plush 30a na oba quada, na jedonm 1000kv na drugom 1350kv motori, elise na ovom 12x4.7 a na 1350kv 9x4.7, mada nisam siguran da je to problem, mogu tu i manje elise da dodju, tj doci ce karbonske 10x4.7.
Al dok se zezam ovako probacu i sa minimalnim vrednostima, ali mi se cini da uvek zaosciluje. Po meni nepotrebno, ako ima vetra nek ga nosi, ja cu da ga ispravim, a ne da leti ko klackalica
Bikvalno klackalica, bas mirno leti kad nema vetra, cim krene da duva po malo pocinje da se klacka, i onda ono njegovo cuveno velika oscilacija levo desno i pana, nema mu pomoci. Bice ovih dana testiranje, moram prvo da sto vise smanjim vibracije za sad mi je to problem, matori motori na ovom poslednjem quadu pa i lezajevi losiji, njih sam nekako izbalansirao sad elise, jer i one nisu u vinkli, al cim bude to sto manje, prelazim na testiranje po vetru.
Video sam da negde se pominje kontrola vetra pa to jos nisam probao, tj ja bi za sad to stavio na off ako vec nije po defaultu.
Mada i megapirate dolazi u obzir, probacu tu verziju, ja sam 2.8 al tesko da to ispodesavam, ima opet milion podesavanja.