Author Topic: Aerofly 5 ?  (Read 22082 times)

Offline rajevic

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 451
  • Jumper T16 Pro with OpenTX
    • Rajevic
Re: Aerofly 5 ?
« Reply #15 on: February 28, 2015, 10:13:35 PM »
Ja imam Aerofly Pro Deluxe 1.9.3 za starije kompove isto tako Phoenix 5 zadnje azuriran i najnovije sto sam nabacio Aerofly RC7. Sve to sljaka preko audio stereo kabla i zvucne karte na linein sa softwareom ppjoy+SmartPropoPlus....

Offline bora61

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 301
Re: Aerofly 5 ?
« Reply #16 on: March 01, 2015, 08:20:26 PM »
Koji Win imas ? X86 ili X64 ?
Moze na Pm uputstvo za uporabo ?
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!

Offline rajevic

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 451
  • Jumper T16 Pro with OpenTX
    • Rajevic
Re: Aerofly 5 ?
« Reply #17 on: March 01, 2015, 09:23:38 PM »

Offline bora61

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 301
Re: Aerofly 5 ?
« Reply #18 on: March 02, 2015, 08:05:07 PM »
Hvala. Probacu kasnije.
Pa ti si veci freak od mene sto se tice Windowsa.  :)
Ja cu testirati isti tek kada bude RTM.
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!

Offline bora61

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 301
Re: Aerofly 5 ?
« Reply #19 on: March 03, 2015, 01:19:10 PM »
Nece, kod mene izbacuje mi signature error kod ppjpyo-a. ( Win 8.1 pro x64 legalan).
Probao sam sa gimnastikom iz command prompta, i dalje njente.
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!

Offline rajevic

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 451
  • Jumper T16 Pro with OpenTX
    • Rajevic
Re: Aerofly 5 ?
« Reply #20 on: March 03, 2015, 01:45:01 PM »
Probaj ovaj ppjoy
http://uploaded.net/file/fzhe96kn

A evo kako izgleda Aerofly RC7 na mom racunaru...
« Last Edit: March 03, 2015, 02:06:09 PM by rajevic »

Offline zbabic

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 340
Re: Aerofly 5 ?
« Reply #21 on: March 03, 2015, 09:57:19 PM »
Odakle ste nabavili-  "skinuli" Aerofly RC7 (nije pitanje sa kojeg linka, vec da li je kupljen ili sa neta)?
Ja skinuo sa torrent- a, ali nakon instaliranja (i crack- a), prijavljuje mi gresku i nije moguce pokrenuti simulator.
Win 8.1 32 bitni, 4 GB RAM- a ...
S budalama se ne isplati svađati. Prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!

Offline bora61

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 301
Re: Aerofly 5 ?
« Reply #22 on: March 03, 2015, 11:36:02 PM »
Skinuo sam sa ruskog trekera.
Probaj sa kickass.
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!

Offline Dulence

  • Pocetnik
  • *
  • Posts: 87
Re: Aerofly 5 ?
« Reply #23 on: April 22, 2015, 03:33:02 PM »
Evo ja upravo skidam sa "zamunda.NET" aerofly RC7 pa ako radi mogu da vam posaljem link.

Offline firebird

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 758
  • Bojan , Kragujevac
Re: Aerofly 5 ?
« Reply #24 on: October 27, 2015, 12:33:47 PM »
Zamolio bih ako neko može da mi pošalje ispravan link odakle da skinem Aerofly RC7, sa lekićima i ostalim... ()-()

Offline pnedic

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1144
Re: Aerofly 5 ?
« Reply #25 on: October 27, 2015, 12:36:28 PM »
Zamolio bih ako neko može da mi pošalje ispravan link odakle da skinem Aerofly RC7, sa lekićima i ostalim... ()-()

Ima jos zainteresovanih :)

Offline rajevic

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 451
  • Jumper T16 Pro with OpenTX
    • Rajevic
Re: Aerofly 5 ?
« Reply #26 on: October 27, 2015, 01:03:27 PM »

Offline firebird

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 758
  • Bojan , Kragujevac
Re: Aerofly 5 ?
« Reply #27 on: October 27, 2015, 01:06:49 PM »
Ajih al' si brz Rajeviću  ()-()
Ja čeprkao nešto po torentima i nikako da nađem  :) mmmm

Offline rajevic

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 451
  • Jumper T16 Pro with OpenTX
    • Rajevic
Re: Aerofly 5 ?
« Reply #28 on: October 27, 2015, 01:19:52 PM »
Vooolem da pomognem kolegama  ()-()

Offline grebic

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 574
Re: Aerofly 5 ?
« Reply #29 on: October 27, 2015, 01:48:17 PM »
A kako ide povezivanje za ovu verziju sa torrenta? Jel mora preko audio kabla? Moze li preko usb-a sa Chajna-majna kablicima