Author Topic: Aerofly 5 ?  (Read 22041 times)

Offline firebird

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 758
  • Bojan , Kragujevac
Re: Aerofly 5 ?
« Reply #30 on: October 27, 2015, 02:11:09 PM »
E ima nekoliko postova poviše, razumeo sam da je rajević povezao preko audio kablića , onako kako je opisano u uputstvu...

Offline rajevic

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 451
  • Jumper T16 Pro with OpenTX
    • Rajevic
Re: Aerofly 5 ?
« Reply #31 on: October 27, 2015, 02:23:32 PM »
Ovaj Aerofly moze i na tastaturu i mis ako neces na stanicu, ja sam ga vezao sa audio kablom jer nemam USB dongle madebychina ali pretpostavljam da bi trebalo da radi stvar je samo podesiti na kompu parametre sa Aeroflay7. Neko ko nije bas vest za kompom moze da predstavlja problem ali neko ko voli da cacka mislim da je ovo vec reseno....

Offline grebic

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 573
Re: Aerofly 5 ?
« Reply #32 on: October 27, 2015, 02:25:15 PM »
E super... Imam par nekih kablica...mozda proradi sa nekim mmmm Hvala ()-()

Offline marko.jovanovic

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1644
Re: Aerofly 5 ?
« Reply #33 on: October 27, 2015, 03:19:53 PM »
Ja sam imao gomilu problema sa raznim simulatorima i USB dongle....
Moj USB može da potera skoro sve simulatore poznate tipa phoenix, RF, AF...
Sve je pisalo na njemu ali nije bilo nikakvog prekidača.
Na kraju sam skontao da kod njega to ide software-ski (jer postoje i varijante koje imaju prekidač na sebi pa se na njemu prebacuje) jer se preko nekog programčića koji je aktivan u tray-u menjaju simulatori po potrebi drugačije neće da potera nikako. Sve sam to dobio na Cd-u uz simulator i sada mi radi svaki. U koiko neko ima USB sa providnom plastikom na čijoj poleđini imaju ispisani na metalik sivoj nalepnjici simulatore koje može da gura moraće ako misli da radi stanica preko njega da instalira FeiYing Simulator Launcher 2011 koji postoji na CD-u od simulatora.
Ja trenutno vozim i najnoviji phoenix i RF 7 ,AF
The ground is the limit (or a water)