Author Topic: Simulator,stanica,kabal  (Read 10322 times)

Offline An-2 colt

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 450
  • YU-TKN
Simulator,stanica,kabal
« on: April 11, 2010, 03:25:19 PM »
Da li ima neki simulator preko kojeg moze da se leti ali bez usb kabla nego preko konektora bananice,u pitanju je JR S400 stanica i original kablovi koji su sa njom!

Unapred hvala!!! :mhm

Offline An-2 colt

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 450
  • YU-TKN
Re: Simulator,stanica,kabal
« Reply #1 on: April 20, 2010, 07:31:00 PM »
Da li neko ima odgovor???!!! (:beer:)

Offline englez

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 467
  • Mowing the grass
Re: Simulator,stanica,kabal
« Reply #2 on: April 20, 2010, 07:37:56 PM »

No.
signatures are silly, read some, See what I mean?

Offline n3mke

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 811
Re: Simulator,stanica,kabal
« Reply #3 on: April 21, 2010, 01:07:14 AM »
Aerofly pro deluxe, realflight g4

Offline An-2 colt

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 450
  • YU-TKN
Re: Simulator,stanica,kabal
« Reply #4 on: April 26, 2010, 08:01:19 PM »
Instalirao sam Aerofly profesional deluxe,trazi mi konekciju preko USB-a.Da li je moguce konektovati stanicu preko ovog kabla?!!!Preko njega radi onaj Hangar 9 simulator ali je jako los,pa reko da vidim da li moze da se izvede i aerofly da se leti preko tog kabla.

Offline sibisi666

  • Newbie
  • *
  • Posts: 44
Re: Simulator,stanica,kabal
« Reply #5 on: April 27, 2010, 08:01:29 AM »
Mogao bi da probas sa konvertorom COM to USB, trebalo bi da ima u kompjuterskim radnjama, pogledaj malo
ovako to izgleda

Offline An-2 colt

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 450
  • YU-TKN
Re: Simulator,stanica,kabal
« Reply #6 on: April 27, 2010, 09:05:11 AM »
Hvala pokusacu! ()-()

Offline zajko

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1502
    • www.shop.malaivanca.com
Re: Simulator,stanica,kabal
« Reply #7 on: September 28, 2010, 10:15:58 AM »
Imam USB kabl adapter za tu stanicu koja radi na aerofly, cena 20 E a ima adaptere i za druge stanice u kompletu.
provereno radi sa JR S400
Kontakt na 069/1029252 Zajko
pozdrav
RC Hobby Park, Mala Ivanča, Belgrade, SRB
Executive warehouse keeper, senior

Offline gizmo

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1295
    • http://www.dragantrifunovic.com/
Re: Simulator,stanica,kabal
« Reply #8 on: September 28, 2010, 11:47:27 AM »
Da li ima neki simulator preko kojeg moze da se leti ali bez usb kabla nego preko konektora bananice,u pitanju je JR S400 stanica i original kablovi koji su sa njom!
FMS, RC Desk Pilot, ClearView.

Offline marcobc

  • Newbie
  • *
  • Posts: 18
Re: Simulator,stanica,kabal
« Reply #9 on: September 28, 2010, 08:48:36 PM »
mozes preko zvucne kartice da povezes stanicu sa racunarom i instaliras programe smartprpoplus i ppjoy. radi FMS simulator i aerofly pro deluxe sigurno! te sam pre probao
evo linka za smartpropoplus i ppjoy:
http://www.smartpropoplus.com/dnn/Home/tabid/36/Default.aspx

Offline gizmo

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1295
    • http://www.dragantrifunovic.com/
Re: Simulator,stanica,kabal
« Reply #10 on: September 28, 2010, 10:30:13 PM »
Meni Aerofly sa Turnigy 9x stanicom nece da radi ni sa mic ulazom ni sa FMS usb kablom :(

Offline jake87

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 153
Re: Simulator,stanica,kabal
« Reply #11 on: September 28, 2010, 11:16:23 PM »
Ja vezbam sa ovim

http://www.modellhungaria.hu/szimulator-p-3892.html

Na Real Flight-u radi bez ikakvih problema.

Treba instalirati Real Flight, ukljuciti u usb namestiti ose i to je to.

Ima sest kanala. Ako nekom treba ovako je kod mene podesen mapping:

X1: 0
Y1: 4
X2: 20
Y2: 8
Flaps: 16
Button1: (nije bitno nema funkciju)
Button2: 12

Mozda bude nekom od pomoci.  :big smile

 (<--)
Ko visoko leti izgubi domet.

Offline Dr_Beat

  • Newbie
  • *
  • Posts: 23
Re: Simulator,stanica,kabal
« Reply #12 on: October 24, 2010, 12:18:01 PM »
Problem je ovaj kao sto sam napisao u novoj temi (izvinjavam se adminu mogao sam i ovde da postujem ) evo ga link dakle ne radi mi jedna rucica dok u Aerofly u radi bez problema sve  ???

evo linka

snimao sam kako to izgleda
Hi ya stinky ! Long time no smell ! :)

Offline saxpg

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1734
Re: Simulator,stanica,kabal
« Reply #13 on: December 09, 2010, 02:44:09 PM »
Da ne otvaram novu temu...

Dali je neko probao:



http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.51480

Offline IVAN3D

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1118
Re: Simulator,stanica,kabal
« Reply #14 on: December 09, 2010, 08:42:03 PM »
Da ne otvaram novu temu...

Dali je neko probao:



http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.51480

Cuj probao!!!
Ma svakodnevno koristim i to bez greske!!!  :)aplauz

 (yay)
\\\" Sve što leti ima nezgodnu osobinu da pada \\\"

ex pseudonijum: GLIDER