Hvala Mišo, Hvala Gorane...
Od prošle subote, pa sve do juče vreme je bilo nesnosno, temperature skoro kod 40 podeoka, tako da je P-47 stajao na stolu u "hangaru"...
Posle prvih letova, proverio sam model i sem što sam dopunio baterije i prebindovao sistem, skoro ništa nije bilo da se "čačka" na njemu.
No, inžinjeri Kombinata su se postarali da mi ne bude dosadno, rekavši da bilo dobro da se malo povećaju otvori na prigušivačima u izduvnom sistemu...
Stvar je u osnovi jednostavna, čika Dule, kao glavni u R&D odeljenju Kombinata, kad je dimenzionisao prigušivače, gledao je prečnik i broj otvora na MVVS-ovom prigušivaču, koji se može postaviti u originalni izduvni "lonac".
Broj "rupa" je zadržao, a šta više, otvore koji su tamo bili 3 mm povećao je na 3,5mm.
Ali, kad smo palili motor pre prvog leta i "igrali" se sa auspusima, primetili smo da su orvori u samom MVVS pitts style auspuhu, u cevi od prigušivača, još većeg prečnika od naših i da smo ustvari mogli izbušiti i veće rupe.
Možda je baš zbog toga ovaj naš scala izduv davao malo slabije rezultate od originalnog.
Ko zna, teoretisati se može do besvesti, ali samo praksa pokazuje prave rezultate...
Tako smo u ponedeljak, posle prvog leta, dipl. ing. Papić i ja skinuli auspuh i izvadili prigušivače, a majstor Gojko je dobio "partijski zadatak" da ih razbuši.
U utorak je sve bilo ponovo namontirano, ali kako rekoh, nenormalne temperature nisu "dozvolile" bilo kakva "ispitivanja"...
Trenutak istine se konačmo desio juče...
... i da skratim više, i sa ovim skala izduvom dobijeni su isti rezultati kao sa originalnim auspuhom.
Korištena je elisa 26x10...
U medjuvremenu Jole je "ošišao" jedan propeler 26x12 na 25x12, te smo probali i tu varijantu, ali vučna sila je bila nešto manja...
Na kraju, stavljena je elisa 27x10 (Falcon - ista kao i 26x10) i snaga se popela još za malo, tako da je sad to "best performance".
Pošto je zahladnelo, malčicko su još odvrnute obe igle na karburatoru...
Zadovoljni inžinjeri su uz rakijcu još jednom sagledali celu situaciju...
Da su popili još koju, ko zna, možda bi se tu našlo još što šta za "budženje"...
Nadam se letenju u subotu, a u vazduhu ćemo videti koliki je napredak. Iskreno i onako kako je bilo, sasvim zadovoljava....
Pozdrav
Mirče