U bre gadno a bas je dobro letela
Uf jel su baar krila čitava?
Pa neznam sta da kazem,,,,letilicu ne krivim.Cista moja greska.Jednostavno ne treba voziti sa starim istrosenim baterijama.Primetio sam vec pri uzletu da slabije vuce gore,iskljucio motor,a motor nije stao,komande su poludele,Ypsi napravio luping ali nadole,bilo naglavacke,ja dao kontra ondma na visinskom,ali pikirao prema tlu strahovito brzo.Kad je opet dobio sve funkcije na komandama bio naglavacke i leteo prema meni dosta brzo.Uspeo sam ga odrzavati naglavacke otp na 5m visine.(trebao sam ga spustiti naglavacke na zemlju pa sta bude bude)
Steta sto nisam bio vislje,mozda bi uspeo da ga okrenem pa nekako da spustim.Startovao motor(da bi naglavacke uspeo malo dici vislje,pa ga okrenuti,nekako)ali nije pomoglo jel isti slucaj ko malopre.Motor ne staje,komande poludele i sa nekih 6-7m visine -----------------kamikaze pa u letnji put.Sve u svemu sva krila su ostala citava.Kuci rasklopio, spiner ,skinuo motor ,,,radi dobro,servoi citavi...Sve u svemu jos i dobro proso ako se pogleda sta bi se moglo desiti.Treba mi cev i trup , da stupim nekako u kontakt sa proizvodjacem, ili preko nekoga, u toku su pregovori.