Hvala Zajko na lepim recima,,,i bodrenju.
Bas sam tu negde napisao pre neki dan da me pocinje malo nervirati ili bolje receno smeta ta elektronika.Panic dugme dosad probao 4 puta ali nijednom nisam imao potrebe za njim (jos) Onaj Agility mod mi nikako ne vredi jer sta god radio on ga koriguje.Kod prvog leta sam probao i resio da ga vise ne koristim.3D mod je super i valjda najmanje pomaze elektronika pri letu.A Stabil mod je isto dobar ,,,samo fabricki namesteno jako mali hod elevatora naspram ostalih.Ako ne budem promenuo prijemnik na obicni,,,trebao bi preprogramirati ,pa valjda onda nebi ni vibrirao rep u 3D modu cak i na cetvt gasa.Ta fabricka podesavanja su malo preterane za mene,,,a mozda sam ja takav pilot,da mi malo smeta,ako ne mogu ponekad jurcati.Recimo u 3D modu polako dignem u vis sa nekom figurom,a posle ga slobodnim padom skoro bez gasa spustam,pocne vibrirati rep.E sad onda ili ne treba ovakve manevre izvoditi ili jednostavno treba na momenat prebaciti prekidac u drugi (stabil ) mod.Ma polako ice to sve,,,,,samo da vreme posluzi jos malo,,,mada onaj letnji put me
strasno.A da umalo da zaboravim.Kad sam pisao da nije bas islo,,,,to se vise odnosilo na mene,,,dok sam verglao bajs do takozvane piste,stalno sam imao neki osecaj da cu slupati avion,,,zbog toga skoro da nisam ni poleteo taj dan.