T.e
Ovde, a pri tome ne mislim na ideju ekip-a fali i odredjene studioznosti da se shvati necija ideja.
Koliko god bila cudna, ovaj projekat je 80 ih godina dogurao mnogo dalje od papira i olovke.
Do sada su izrecene ideje da je to zabluda, varka, antiavion, a u pm ste rekli da je moj post stetan po nove modelarske narastaje, pa cak i da sam ga napisao iz zelje da kopiram mog bivseg pobratima.
Ako je to vase misljenje, a ne mislim i ne ocekujem da ga promenite, zasto onda ucestvujete u njemu?
Iskazali ste i vase misljenje da nije korektno traziti od drugih da trose svoje vreme i energiju zarad naseg posla za koji smo placeni.
Nismo placeni i ne trazim nista slicno. Sve je na dobrovoljnoj bazi.
misa 2002 je u mnogo toga sto je rekao, kako na 4 umu tako i u privatnim razgovorima dao svoje kriticko, ali konstruktivno vidjenje stvari.
Vasi postovi ne sadrze nista konstruktivno.
Nemojte ucestvovati u nasoj zabludi i pustite da trosimo svoje vreme, novac i energiju, kao i da na ovom forumu mozda nadjemo, po vama, nedovoljno obrazovane ljude koji ce mozda shvatiti ideju ovakvog projekta, a mozda i svojim razmisljanjima pomoci da jednom ovakva letelica uspesno leti.
Sve ukazuje da ste vise voljni da raspravljate o odnosima samih aktera ovog projekta , nego o njemu samom.
Na nesrecu ( vasu), ja o tome ne zelim da raspravljam.
Tako da, vi niste meni sagovornik po tehnickom pitanju, a ja ne zelim da pricam sa vama ontome sto vas intrigira.
Vec ste izrazili da je ceo moj postupak nefer prema trecem clanu, sa cime se on odmah u svom tekstu na pocetku i sam slozio, a kako on odavno nije clan ove, po vama zavedene ekip-e, u preostalim clanovima sigurno nemate sagovornike kakve zelite.