Ja mislim da ne treba to nazvati zaverom vec borbom za trziste. Sem toga, baterije nisu imale neke kvantne skokove, povecanje kapaciteta nekom revolucionarnom tehnologijom odjednom 3, 5, 10 puta. Vec je to bio konstantni postepeni napredak od njihovog nastanka, sa manjim trzajima. Onog trenutka kada njihove prednosti budu nesumnjivo vece nad naftom, i kada ostali benefiti budu bili veci, tada ce i preuzeti primat u svetu.
Ne zaboravite, elektro motor mozda iskoriscava 90% energije (bicu darezljiv), od recimo 85% efikasnosti ciklusa punjenja/praznjenja ako cemo biti realni, od (bicu darezljiv) nekih 45% efikasnosti termo elektrana. Opet cu biti darezljiv (lenj) pa necu uzeti efikasnosti prenosa elektricne energije, raznih pod stanica, efikasnost napajanja punjaca za baterije... Dakle, kada sve sracunamo uz toliku darezljivost, ispada da je efikasnost elektricnog pogona 35%, a ako budemo manje darezljivi a vise realni... katastrofa! Mozda nekih 25%, mrzi me sad da nagadjam ili nesto kao racunam dalje. Tako da, nije gorivo tako lose. Efikasnost motora u automobilu ide cak do 30%, a sa novim materijalima, gorivima i tehnologijom verovatno ce ici i mnogo vise. Ne sahranjujte tu tehnologiju prerano. A koliko para i industrije je potrebno samo da se sagradi termo elektrana... Nemojte dovoditi sebe u zabludu. Znanje i informacije nikad nisu bile dostupnije, samo treba malo volje i elana.
Ne verujem da ima neke zavere, kada nesto bude bolje i isplatljivije, verujte da ce to oplemeniti svet. Kada oni momci i cure u ITER projektu budu zavrsili svoj posao, i ako nas sve ne dignu u vazduh do tada, mozda SUS motori odu u zaborav... samo mozda.
Dopuna: A da, i sama proizvodnja baterija je puna zeznutih hemikalija samo tako, ako cemo o ekologiji, i ako prica o efikasnosti nije dovoljna.