RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > SCALE MODELI

Rogozarski IK-3 planovi - (po uzoru na Flitetest Spitfire)

<< < (3/14) > >>

Dr.Gonzo:

--- Quote from: nedbojsa on March 08, 2015, 10:35:51 PM ---Odličan rad! Svaka čast.

--- End quote ---

Hvala nedbojsa  :)

--- Quote from: SABURO on March 08, 2015, 10:37:51 PM ---Napokon da procitam nesto lepo na forumu. Nisam radio modele na ovaj nacin i veoma mi se dopada projekat IK-3. Odicno uradjeno i jako lepo letenje. Samo cepajte  (pijemo)

--- End quote ---

Hvala na lepim recima i podrsci :)

pnedic:
Sunce mu zarko,
ja isto kao firebird: odstampao planove za Spit-a, ali sad videh IK3. Mislim da cu i ja promeniti kurs.

Dr.Gonzo:
 (pijemo)

Drago mi je pnedic! Ponavljam se ali, napravi oba ako je izvodljivo  :D

Mogu da okacim slike nekih detalja ako vas zanima. Uslikacu nije problem.

Anakin:
Sjajan model, bravo. (pijemo)

tibeteagle:
Lep rad, lepo predstavljanje, stabilno i vešto letiš i dobro snimaš sa glave.  (thumb)

--- Quote ---Odlican je u svim osnovnim akrobacijama. Vidi se da su ga sjajno osmislili i da je bio fantastican lovac za svoje vreme.
--- End quote ---
Veruj mi, da liči na neki drugi WWII borbeni avion, isto bi ovako leteo. Naravno pod uslovom da je ista ova tehnika izrade i isti pogonski delovi. Pogledaj koliko je bila minimalna razlika između WWII lovaca. Profil i oblik krila kao i proporcije celog aviona su tu negde, a glavna razlika je bila u snazi motora i težini konstrukcije. Dakle ko je pravio jače motore i ko je znao više da štedi na težini aviona, taj je bio veći car na nebu sa svojim zmajem. Tako je to i danas, ako izuzmemo navigacioni i ostali informatički sistem.

;namig

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version