RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > SCALE MODELI
Rogozarski IK-3 planovi - (po uzoru na Flitetest Spitfire)
Dr.Gonzo:
--- Quote from: nedbojsa on March 08, 2015, 10:35:51 PM ---Odličan rad! Svaka čast.
--- End quote ---
Hvala nedbojsa :)
--- Quote from: SABURO on March 08, 2015, 10:37:51 PM ---Napokon da procitam nesto lepo na forumu. Nisam radio modele na ovaj nacin i veoma mi se dopada projekat IK-3. Odicno uradjeno i jako lepo letenje. Samo cepajte (pijemo)
--- End quote ---
Hvala na lepim recima i podrsci :)
pnedic:
Sunce mu zarko,
ja isto kao firebird: odstampao planove za Spit-a, ali sad videh IK3. Mislim da cu i ja promeniti kurs.
Dr.Gonzo:
(pijemo)
Drago mi je pnedic! Ponavljam se ali, napravi oba ako je izvodljivo :D
Mogu da okacim slike nekih detalja ako vas zanima. Uslikacu nije problem.
Anakin:
Sjajan model, bravo. (pijemo)
tibeteagle:
Lep rad, lepo predstavljanje, stabilno i vešto letiš i dobro snimaš sa glave. (thumb)
--- Quote ---Odlican je u svim osnovnim akrobacijama. Vidi se da su ga sjajno osmislili i da je bio fantastican lovac za svoje vreme.
--- End quote ---
Veruj mi, da liči na neki drugi WWII borbeni avion, isto bi ovako leteo. Naravno pod uslovom da je ista ova tehnika izrade i isti pogonski delovi. Pogledaj koliko je bila minimalna razlika između WWII lovaca. Profil i oblik krila kao i proporcije celog aviona su tu negde, a glavna razlika je bila u snazi motora i težini konstrukcije. Dakle ko je pravio jače motore i ko je znao više da štedi na težini aviona, taj je bio veći car na nebu sa svojim zmajem. Tako je to i danas, ako izuzmemo navigacioni i ostali informatički sistem.
;namig
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version