Druga, izlazna ivica krila i napadna ivica krilca su izradjene kao jedna celina iz debelog komada balze. Oblici su dobijeni frezovanjem alatom koji je izradjen bas za ovu namenu, u potrebnom obliku.
Pre ugradnje, potrebno je razdvojiti izlaznu ivicu krila od napadne ivice krilca, medjutim nigde nije naznaceno na kom mestu tacno.
Ovome nisam pridao dovoljno paznje, kao ni poravnavanju donje ivice, tako da je postavljanje izlazne ivice na podmetace bilo veoma skakljivo.
Na levom krilu, potrudio sam se da izlaznu ivicu postavim tako da je poravnam sa gornjakama rebara, ali tako da dobijen oko 1/2mm viska, koji cu naknadno obraditi.
Posto je sada donja strana izlazne ivice bila nedovoljno ravna, i nije lezala na podmetacima, krilca i flaps sam takodje morao da izradim poravnavajuci gornjaku njihovih rebara sa gornjakama rebara krila.
Uz sve to, kada sam zavrsio krilo, ustanovio sam da je ploca na kojoj sam vrsio sklapanje krila, kriva oko 2mm na duzin od 1000mm.
Najverovatnije je ploca bila u odredjenoj meri vlazna, pa se nakon susenja i donosenja u sobu u kojoj je konstantnih 19-20 stepeni, osim kada nestane struje pa postane sauna, iskrivila.
Ipak, kao i u svakom drugom tehnickom projektu, od zadatih mera postoje odredjena dozvoljena odstupanja, tako da sam ovo smatrao ne suvise bitnim.