HRISTOS VOSKRESE i srecan praznik svima.
Na danasnji dan mali dodatak u moj dnevnik na RCFLY4UM.
Pre nekoliko dana sam konacno dobio licencu za koriscenje modela aviona u austriji i naravno,clansku kartu kluba koji je meni najblizi i po mom misljenju najbolji za nas hobi.Nalazi se dalje od naselja,put u blizini nije toliko prometan a uz to ima i betonsku pistu,dozvoljena upotreba motora sa unutrasnjim sagorevanjem.....
Uslovi koji se nude uz clanarinu su neverovatni...
Naravno,prve godine imam samo probnu clanarinu i ako se sledece godine sloze clanovi,postacu stalni clan kluba.
Klub sam ima jos nekoliko sekcija koje su vezane za hobi a i za clanove postoji direktna video veza sa aerodromom koja obezbedjuje da u svakom momentu mozete da vidite koga ima tamo i kakvi su vremenski uslovi.
Ni ja sam nisam mirovao u zadnje vreme,mada se zbog privatnih obaveza nisam nesto mnogo ukljucivao u rad foruma,ali neki novi modeli su tu:
Dvomotorac meni nepoznate marke,koji ceka uskoro na poletanje,
Puls od Hangar 9 koji vec ima nekoliko desetina letova iza sebe i sve mi se vise svidja,
YAK 54 od EXTREMEFLIGHT koji je imao vatreno krstenje,ali ce pretrpeti male izmene u setupu da bih smanjio tezinu jer se pokazao kao veoma brz i malo tezi na 4s,
Raptor 22 od Hangar 9 koji je danas imao prvi pravi let kod mene posle sklapanja i koji ce malo jos da saceka da se moje vestine dovedu u red za takav model,jer je i sa flapsovima na 50% prilicno brz za moj ukus,
Kyosho PT 40 koji je prilikom proslog boravka u Srbiji imao i prvi zvanicni i uspesni let,ali ce malo da se dotera po Darkovoj zelji(plankiranje i farbanje celog modela) i da bude model boli glava,
Sve u svemu,nadam se da ce ovo leto bas da bude uzbudljivo i sa puno lepih sati na aerodromu.
Veliki pozdrav za sve,
Cane