Iako nije kraj topika, napravio bih jedan mali rezime.
Posle tačno deset i po meseci rada Panther je od prve zabodene čiode na planu, stigao do prvog sletanja.
Put je bio dug, interesantan, učili smo novo i utvrdjivali staro "gradivo" oko izrade modela.
Ima mnogo stvari u ovom prijektu na koje sam ponosan.
Ipak, možda je najveća vrednost ove priče ta, da smo je prošli zajedno, na stranicama ovog Foruma.
Ostavljen je trag, kako je nastao i poleteo prvi jet model u Srbiji...
Kao i ranije, ni sada nije bilo tajni. Pisano je o svemu, iznošene su dileme, problemi, lepe stvari, slikano mnogo slika, detalja...
Broj poseta od preko 18000 (najveći broj poseta nekom "privatnom" topiku) govori sam za sebe i pokazuje da sve što je radjeno "u Kombinatu" praćeno sa pažnjom i da silni sati utrošeni na pisanje, Photoshop, Photobucket nisu otišli uludo...
Uživao sam u svakom trenutku izrade...
Uživao sam u komentarima svih koji su se javljali... Na prostoru gde se pohvala i lepa reč retko čuju, ovoliko pozitivnih komentara svakako prija...
Uživao sam i u komentarima modelara širom sveta koji, na RC Universu, nisu štedeli reči hvale za model ...
Vrhunac priče je naravno prvi let... Šta reći...
Ovim putem se još jednom zahvaljujem svima na mnogim lepim rečima, dobrim željama i podršci koju su mi davali...
Posebno bih se zahvalio Frank Tijanu i Stivu iz "Bob's Hobby Center"-a, bez kojih ovaj kit i delovi nikada ne bi stigli do Srbije,
Savi iz Mačvanske Mitrovice, za donešenu turbinu,
Golubu na svim satima provedenim u farbari,
i naravno mom "drugom ćaletu", mom dragom čika Duletu, sa kojim sam proveo mnogo vremena tokom izrade i uvek dobijao svu moguću podršku i pomoć...
Jet priča se ovde svakako ne završava...
Sad okrećemo novi list i prelazimo na letenje i praćenje svih uzbudjenja koje ono donosi...
Pozdrav
Mirče