Krilo sam slepio u jednu celini. Da bih dobio idealno ravno krilo, koristio sam karbonske kutijaste profile koji su drzali pravac dok se lepak ne osusi.
Sa obe strane remenjaca sam ubacio avio sper i ulepio dvokomponentnim lepkom. Takodje sam dodao ispunu od balse na spojevima leve i desne polovine, Na srednji deo ce ici jos par ojacanja od avio spera, radi ubacivanja bajoneta za kacenje krila.
Nakon plankovanja srednjeg dela ici ce i finalna obrada napane ivice srednjeg dela krila. Slike cu postaviti naknadno.
Nakon nekog vremena pauziranja, na red su dosli eleroni. Za taj posao sam jos ranije pripremio dve komadine od balze desetke. Setivsi se prasine, i Tosinih prirucnih alata prilikom rada na Spacewalkeru, rekoh sebi, pa svi rade neke varijante konstrukrivnih elerona pa sto ne bi i mi. Tosa se slozio sa predlogom, ali mi je prepustio da napravim prvi komad, pa ce i on odmah da uradi svoje. Veceras sam se prihvatio seckanja i lepljenja i na kraju i nije ispalo tako lose. Sutra cu i drugi da uradim a onda cemo malo da okacimo i Tosine slike da ne ispadne da samo ja nesto radim.
Evo kako je ispao. Ostalo je jos da se obradi prednja ivica i zavrsna obrada.