Danas u Kombinatu proizvodnja radi punom parom, kad neko zvoni...
Pogledam kroz pendžer, a ispred firme pick up od Pošte. Doneo poštar prvu kutiju iz Meistera Scale-a - stigao Thunderbolt...
Baš sam se iznenadio jer je Dino poslao paket prošlog utorka i eto, već je stigao, ocarinjen i isporučen. Bio sam uveren da ću ga dobiti iduće nedelje...
Prijatno sam se iznenadio, prvo cenom poštarine od 74 $, koja nije velika za ovoliki paket, a potom i relativno niskom carinom...
Kad sam otvorio kutiju, a ono, ikebana...
Dino je u prvoj turi poslao short kit, kabinu i trapove.
Ajd, drvenarija ko drvenarija, moram da "sednem" pa da razvrstam šta je šta.
Model je baš veliki, a ono što posebno "bode oči" je bajonet za spajanje dve polovine krila. Morao sam da ga stavim spram bicoša da bi imali "reper"...
Do sada sam uvek koristio Robart-ove trapove. Siera trapovi su daleko kvalitetniji, a samim tim i skuplji...
Pošto za ovaj model Robart ne pravi trapove, Meistre Scale nudi samo ove druge. Trapovi su bili i najskuplja stavka na celom modelu.
Gledao sam slike, znao sam da su dobri, ali uživo, bruka kako izgledaju... By the way, ogromni su...
Sad idem pod hitno da završim započete radove na uškama od Lightninga, a onda prelazim na P 47.
Odlučio sam se i za motor, kupiću MVVS 80, kao što je bio na prvom Hellcatu.
U razgovorima sa Dinom, rekao mi je da on koristi DA 85, što je motor iste klase.
Plan mi je da i na tom motoru napravim otvorene izduve, samo sa cevima, koji bi se završavali na istom mestu gde su bili auspusi na paravom Thunderboltu.
No, o tom potom...
Pozdrav
Mirče