Main Menu

Rc Sub

Started by jake87, October 15, 2012, 01:03:14 PM

Previous topic - Next topic

matovic

Kako se prica odvija sve mi je interesantnije... prvo sto mi je palo na pamet kad sam video topic je "kako ces da upravljas, tj. da vidis kuda vozis" !? :) misa je pre mene vec to pomenuo, do 1m dubine ajd jos i moze da se vidi ali nije to interesantno... a malo dublje tu vec bez FPV nema nekog smisla... a opet tu je i pritisak  (:sok:)

Nemam sta pametno da kazem sem da bi zaista voleo da vidim da ovako nesto napravis... montiras neku gopro kameru + FPV, pa to bi bili fenomenalni snimci nekog koralnog grebena  :)aplauz

Samo napred!!!

()-()

Anakin

Quote from: zajo on October 18, 2012, 10:47:59 PM
Bolje da uzmes podmornicu trener neki  lol

:_D Legendo, slatko sam se nasmejao.  (res)
And this, ladies and gentlemen, is the very first Fokker airplane built in the world. The Dutch call it the mother Fokker.
â€" Custodian at the Aviodome aviation museum, Schiphol airport Amsterdam.

An old pilot is one who can remember when flying was dangerous and sex was safe.

magic

Veljko

sasa

Quote from: Anakin on October 18, 2012, 11:26:06 PM
Quote from: zajo on October 18, 2012, 10:47:59 PM
Bolje da uzmes podmornicu trener neki  lol

:_D Legendo, slatko sam se nasmejao.  (res)

Pa sta se smejes  (kush) naravno da mora prvo neku trener  :_D ,a posle moze i akrobatsku  :sljus mmmm
BOLJE JE DA PLACES STO NISI NA NEBU NEGO DA PLACES STO NISI NA ZEMLJI

PRE NEGO STO PUSTIS JEZIK , PROVERI DA LI SI UKLJUCIO MOZAK

jake87

Sto se upravljanja tice icice malo naprad, malo nazad, pa malo zaroni i tako u krug...  :_D Kada je na periskopskoj dubini za sobom ostavlja trag koji se vidi na povrsini vode. Po meni najveci izazov napraviti nesto svoje sto je funkcionalno i sto ce biti sto blize "scale" izgledu. Performanse su nebitne jer da sam hteo da to ide brzo, skace, prevrce se, leti , pada... Napravio bih nesto drugo. Naravno da mora da padne i neka go pro kamerica kako bi se uhvatili dobri kadrovi i to sve izmontiralo u jedan fini klipcic i zakacilo na you tube  :big smile A pravo da vam kazem jos kao mali sam bio impresioniran podmornicama i ovo je i neki nacin da ostvarim decacki san da napravim jednu bas kako sam je zamisljo tada... Sto se materijala za citanje i izradu toga sam skupio jedno par gigabajta tako da se oko toga ne brinem puno. Postavio sam temu na ovom forumu ne da bih nasao resenja nego da vidim kako ljudi razmisljaju, jer se na ovu temu nije pisalo na ovom forumu. I za Kraj...

Ko visoko leti izgubi domet.

miša2002

Ja mislio da si rešio da praviš nešto, kad ono
Evo je stigla kući...

No, svejedno, evo par slikica, od pre neku godinu, i zamal da se naložim ...

#FFCC00

jake87

Jel zna neko gde ima da se kupi pleksi cev spoljneg precnika 50mm i debljine zida 2-3mm?

danko

Quote from: jake87 on October 24, 2012, 05:16:16 PM
Jel zna neko gde ima da se kupi pleksi cev spoljneg precnika 50mm i debljine zida 2-3mm?
http://www.plexiglaspromet.co.rs/

jake87