Main Menu

UTVA 75

Started by aerofly, October 23, 2012, 11:11:56 PM

Previous topic - Next topic

misha

Bravo Stanko. Prelepo izgleda.

Jedna stvar mi nije jasna. Cemu onaj stiropor?
Ako ne moze da stoji na tri noge,  znaci da napred fali podosta tezine?

aerofly

Morao sam da dodam 100grama olova napred da bi bio u tezistu mada jos nisam bateriju ubacio pa cu sa I njom da iznevilisem..

milzoric

Sve pohvale, model lepo izgleda, da Vas posluzi sa dosta sati naleta i miran let. :)aplauz

aerofly

Diodice su fenomenalne :)aplauz..hvala nebojsi jos jednom na donaciji ()-() Na krilima  i nosu trupa svetla su konstantna a na repu blinka sporije ili brze u zavisnosti kako se zeli..ostaje jos maskice plasticne probao bih to sa fenom suvise su male za vakumiranje?!

sova

:)aplauz :)aplauz prelepo  :)aplauz :)aplauz
ex pseudonijum: sova

mišo

pozdrav....

pratim gradju... odlično :)aplauz :)aplauz :)aplauz..... ()-(),

da li je bilo prvo poletanje?

mišo

aerofly

Pozdrav Miso ()-() jeste bilo je poletanje juce u vecernjim satima.. :big smile
Stanica je bila u rukama iskusnijeg letaca..model se fenomenalno ponasao vrlo je malo bilo trimovanja,zatim nekoliko zaokreta i sletanje..sve je bilo vrhunski..zatim sam ja model poleteo a s obzirom da nisam leteo niskokrilce jako mi se svidja finesa modela..u sletanju bukvalno nece da sleti pa sam iz treceg puta morao da oduzmem gas jos u trecem zaokretu..ako sutra posluzi vreme opet se leti :)aplauz

mišo

čestitke.... čestitke....  (pijemo) (res) :)aplauz :)aplauz :)aplauz

puno užitka u letenju.....

pozdrav

mišo

sasa

(:sok:) (yay) :)aplauz. sve cestitke i od mene. Pozdrav iz Rozaja,nama bratske Crne Gore.
BOLJE JE DA PLACES STO NISI NA NEBU NEGO DA PLACES STO NISI NA ZEMLJI

PRE NEGO STO PUSTIS JEZIK , PROVERI DA LI SI UKLJUCIO MOZAK

bjanko

Extra masinerija  :)aplauz :)aplauz

sova

da je brod rekao bi razbi sampanjac o njega al posto je avion instrukcije su sledece:"staklena flasa piva od pola litre ili manje -popiti iz cuga ili dva i jakim zamahom flasu razbiti o zemlju ,valja se zbog srece!!!
na 50 letu postupak ponoviti iz predhodnog posta  :hehe :hehe cisto da vidis dal bolje pijes ili letis
ima jedna izreka koja kaze : samo ptice znaju zasto piloti piju  :_D :_D :_D

salu na stranu sve cestitke za prvi let!!!
ex pseudonijum: sova

misha

Cestitke i od mene. Jedva cekam da uzivo vidim Utvu.

nedbojsa

Jedan snimak od danas sa aerodroma Trstenik, vetar 6,5m/s i blaga kišica...
Stanko Kš Utva 75(2)
Antiprotivna teoraija letenja: "Postoje neke preporuke i pravila o tome kako leteti; 1-Kako treba leteti i 2-Kako ne treba leteti znači, ako letim po pravilu 2, i to odlično, znači "letim antiprotivno" ili ti protivprotivnog, zapravo "kontra odnaopačke"."

aerofly

Petak..prvi let kraci snimak :big smile

http://youtu.be/Kfy5sueh2pU

nedbojsa

i još jedan klip sa stajanke

Stanko Kš Utva 75(1)
Antiprotivna teoraija letenja: "Postoje neke preporuke i pravila o tome kako leteti; 1-Kako treba leteti i 2-Kako ne treba leteti znači, ako letim po pravilu 2, i to odlično, znači "letim antiprotivno" ili ti protivprotivnog, zapravo "kontra odnaopačke"."