Main Menu

UTVA 75

Started by aerofly, October 23, 2012, 11:11:56 PM

Previous topic - Next topic

sova

lepo nema sta   :)aplauz :)aplauz :)aplauz
ex pseudonijum: sova

sasa

Stanko,svaka cast  :)aplauz :)aplauz :)aplauz.Nebojsa hvala za ove snimke,kad vec nisam tamo da bar vidim ovako...
BOLJE JE DA PLACES STO NISI NA NEBU NEGO DA PLACES STO NISI NA ZEMLJI

PRE NEGO STO PUSTIS JEZIK , PROVERI DA LI SI UKLJUCIO MOZAK

GILE

Cestitam i zelim ti da dugo uzivas u plodovima tvoga rada  (res)
Covek prolazi kroz tri stadijuma znanja u svom zivotu:
1- Misli da sve zna
2- Zna koliko zna
3- Zna koliko nezna (tu sam sad)

Miki Va

Cestitke i od mene , odlicno uradjen model i stvarno verno izgleda u letu kao prava utva  :)aplauz

aerofly

Najlepse hvala (pijemo)  :mhm

aerofly

Na Utvi je pala jedna mala dorada..velika kolicina vazduha se podvlacila u sam trup i ako ima dovoljno veliki otvor ispod kapotaza..u letu sam ostao bez desnih vrata koja nismo uspeli kasnije da pronadjemo..sad dali je iskljucivo ovo razlog ili sam vetar koji je bio dosta jak u naletima i preko 6m/s..

Na poluzi za gas ide parce gume pa je samim tim sve hermetik..sto je sigurno sigurno je (fiu) :mhm

tataBulik

Čestitam na izradi i na letu,  (res)   (pijemo)

Želim da te dugo služi i da što više metanola sagoriš (svakako je otrovan)!!!

(pijemo)

aerofly

Jos malo doterivanja.. ;namig
Elisa je prefarbana sivom i belom bojom..

..nosni tocak,tacnije osovina zamenjena je celicnom jer je aluminijumska bila isuvise slaba za ovaj model i teren na kome se leti..

dejan_ts

stavi veci tocak i napravi nocas tocka kako dolikuje ,nemoj tako sklepano i sam znash da nije jako ,malo grublje sletanje i deformacija ,video si i znash sta se desilo

aerofly

Ako mislis na viljuskicu tocka to jeste..trebam da odradim od durala!!

sova

pale su znaci i prve modifikacije  :hehe :hehe,sta reci da nisi leteo nebi to ni primetio,ovako leti se pa se i nadje po neko poboljsanje,svaka cast! (<--) (<--) (pijemo) (pijemo)
ex pseudonijum: sova

aerofly

Pa bas to..sitne dorade uvek postoje narocito kada je rec o ovakvo izradi mmmm :big smile
Bitno je da model leti I da se sa njim lako manipulise..to je bila najveca bojazan!

aerofly

Jesi li na ovo mislio.. 8)

dejan_ts

e to je to,vidis kako je estetski dobro i koliko drugacije deluje nego onaj prvi,ali kao sto i sam rece,"modifikacije uvek dobro dodju"  ,a bogami zato i sluze,sobzirom kako si sa njim imao one shljive,dobro je pretrpeo,bice to opako dobro letenje samo da ti savladas neke stvari i nece ti biti premca

samo polako i vedro,nema nervoza , nema napetosti i naravno bez stresa koji postoji u tebi,

aerofly

Mnooogo je jaci nosni tocak sa ovom ovakvom viljuscicom..za dobre savete uvek sam otvoren ()-()