Izvinjavam se sto tek sad odgovaram bio sam u nekoj guzvi
. Prvo da odgovorim Magic-u, prvi susret sa nekim modelom sam imao verovao ili ne jos davne 1993. i nisam se nesto proslavio posto pre svega sam bio klinac a i sam sam pokusavao da letim sa modelom od 1500DM, zatim sam pokusao i sa helikopterom i to je bio krajnje tuzan pokusaj
. Tako da od 1995 do sad gotovo da nisam imao kontakta sa rc modelima. Ove godine mi se ukazala prilika da konacno naucim da letim sa kolegama dobre volje i S.Mitrovice tako da sam odlucio da ponovo ulozim trud i pare ne bi li konacno oživeo dečački san
. Do sada sam imao 4 letenja i za sad sam samo leteo sto se kaže školski tako da nisam iskusan mada mogu ti reci da je bio moj model ja bih i sleteo na prvom letu ali što je sigurno sigurno kad završim svoj model onda cu da dižem adrenalin na taj nivo
. Mogu samo reci da na osnovu tih par letova i letenja na Phoenix-u da je simulator zaista realan i da mi je puno pomogao verujem da su i drugi dobri ali za sad sam zaista zadovoljan pogotovo zato što su mu apdejtovi besplatni i redovni. I da cuo sam da ti simulatori sa tableticom uvek imaju neki problem da im aileroni ne rade kako treba da komande dosta kasne i to, tako da nisam ni pokusavao da ih instaliram...
Jedan drugar ima originalni kabl za AFPD tako da cu se menjati malo sa njim pa da vidimo oboica razliku. Kad ga budem probao onda cu i znati koji je bolji, realniji....
Misho da li imas originalni kabl za G4 ili si ga pravio po uputstvu sa sajtova? Poz