Stefane... Tesko da ce neko da ti ispuni sve zelje, osim Deda Mraza...a on ... veliki si i sam znas da ne postoji...
Imas INTERNET, YOU TUBE, MANUAL USER, web site BLADE
http://bladehelis.com ....
al nemas strpljenja i dovoljno volje....
Delove sam ti rekao da cemo lako da porucimo cak sam ti dao i mogucnost da biras... kako zelis...
Tranazne nogice sam ti rekao da imam, bila danas guzva ... nisi imao strpljenja.....
USB simulator sam ti rekao da imam, Phoenix 4.0 Version3, nisi bio zainteresovan ... Kad smo tu kod simulatora, danas se najvise koristi navedeni Phoenix, izasla je i version4, ali ga jos uvek nema krakovanog, moze da se nabavi i taj najnoviji, ima bolju grafiku kosta 99.99 Eur (original softwere + USB kabl), evo link
http://www.phoenix-sim.com .... Ono sto svi ovde koristimo je Version3.0 sa kineskim USB kablomi adapterima, sve to lepo radi.... Kad namestis taj krakovani Phoenix on sam radi Update preko neta i uvek imas full. Drugo, pored toga sto je softwere jako dobar 80 % modela su modeli aviona HorizonHobby, hangar9, ParkZone, E-Flite i Blade helikopteri, takoreci svi BLADE Helikopteri su na Phoenix-u i stalno se dodaju novi.
Sad imas DX6i, mozes da ucis, vezbas letis na simulatoru kao nenormalan... Pa kao sto vec rekoh, kad to savladas kad ti malo udje u prste, onda uzmes trenazne nogice (mislim da su za njega oko 12 Sur, sto je manje od 1 pada) i tad pocnes polako da letuckas...
Ne znam, ali pretpostavljam da na YouTube ima sigurno nekih klipova kako treba da leti pocetnik a i kako se sta trimuje na heliju, pa veruje i na tvom....
Ne budi lenj, malo potrazi po netu sigurno ces naci korisne INFO... ako te zanima... sigurno to nece raditi niko za tebe..... a ti samo kukas kako nema adekvatne "Tenicke podrske" ...
Jbg izvini ali praznici su, znas nova godina i bozic se slavi u celom svetu, nema porucivanja delova....
i kad se poruce trebace bar 7 dana da budu u Bgd.... Ali... budimo realni... nisu tebi najbitniji delovi... vec simulator...
Nisam ti nudio nikakv veliki heli, vec mali mSR X, koji trebas biti veliki majstor da razbijes, odes negde napolju iznad neke travice i vitlaj ga kako hoces... samo kad se pogubis skini gas i pusti ga da padne i tako u krug ...
Dok god on bude sam padao na travu nista mu nece faliti....
Blade SR sam ti samo pokazao kao primer kakvu si gresku napravio u svojoj kupivini, a nisam ti predlagao da ga letis.... ali bi manje pogresio da si izabrao njega nego ovog 120... ovaj te sa stanicom koju si danas kupio vec kosta 250 E, plus delovi koje si olupao... naleteo se nisi... samo si se zezao sa svim i svacim...
Onda vecina Vas pocetnika kaze da je ovo skup hobby... kad ides okolo/naokolo izadje skupo...i ko sta radi samo se zajebavas, a nisi krenuo ni korak napred...
Puno zdravlja i srece ... sledece godine '13