Baterija za stanicu

Started by Anakin, February 12, 2013, 09:42:06 PM

Previous topic - Next topic

Anakin

Drugari,

Baterija koju sam dobio kada sam kupio Graupner MX-12 je neispravna. Od prvog dana sa 100% stigne do nekih 70% i momentalno padne na 30%. Posto mi je bilo zesce cimanje da vracam stanicu putem kojim je stigla zbog baterije, terao sam je tako. Sada sam resio da je zamenim i imam jedno pitanje posto baterije i ja ne stojimo bas najbolje. Resio sam da ponovo stavim NiMh bateriju jer Lipo punjac nemam niti imam nameru da u njega ulazem sada a i MX radi na 1S bateriju kojih nema previse sa velikim kapacitetom a da staju u moj Tx. Original graupnerova je oko 60 evra. :sljus

Htedoh da stavim ovu

ali me nesto buni. Oznacena je kao "receiver pack" ali ja koliko vidim, radi na 4.8V, koliko mi i treba, prikljucak je isti kao na mojoj u stanici, dimenzije odgovaraju... Kapacitet je veci, sto je plus. Da li ja negde gresim ili mogu opusteno ovu bateriju da ubacim u Tx!?

Hvala.
And this, ladies and gentlemen, is the very first Fokker airplane built in the world. The Dutch call it the mother Fokker.
â€" Custodian at the Aviodome aviation museum, Schiphol airport Amsterdam.

An old pilot is one who can remember when flying was dangerous and sex was safe.

svrco

Mozes slobodno, kod mene je u mx20 bila nimh 4.8v ne mogu se setiti koliko A ali mislim da su bile 4 komada kao i tu!  I ja zamenio s lipo 1s 6000mah