RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO

MultiWii PRO Flight Controller w/MTK GPS Module

<< < (5/9) > >>

Baky:

--- Quote from: djgorandj on March 13, 2013, 12:28:11 PM ---Resenje je nadjeno za moj problem ali je toliko bilo velika slucajnost da 2 ploce od 3 imaju isti problem pa nisam ni pogledao pinove vec sam mislio da sam ja nesto softverski zeznuo. Evo i slike, pin za roll i pitch je fizicki prespojen kalajem, treba ga samo razdvojiti i sve ce biti ok.
http://imm.io/ZbLX

--- End quote ---

Joj to im je serijska greška, ima na RCGroups veliki thread za to. Samo su nastavili da ga prodaju kao da mu nije ništa (___)

djgorandj:
Ja sam od 3 dobio 2 komada sa tom greskom.

evo tubm

cakra:
Glupost...jeste greska...ali se da u sekundi resiti.
Ja vec po defaultu kako mi stigne nesto...bilo fc ili esc ili baterija, raspakujem i sve detaljno pregledam....a ne retko i prelemim.
Ovaj RoHS tinol je tesko s..nje...mada su se vec izvestili sa njim pa i nema toliko skarta i reklamacija kao u pocetku kada su krenuli sa njegovom upotrebom.
Ako nas ne ubije olovo...ubice nas aflatoksin lol
 (<--)

djgorandj:
 :hehe :hehe :hehe :hehe :hehe
Da je samo to, ko zna ceka jos ima gde.

Inace planiram da nabacim sonar za isti model, opticki senzor da napravim, mozda i merac jacine vetra, prvo da sredim kolko tolko letelicu pa redno.

firebird:
Jel tooo...e bravo...   :)aplauz

sad da probas tvoj stari ram sa ovom plocicom, da naucis malo bolje da manevrises s njim pa da snimamo avioncice direkt iz vazduha... ()-()

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version