Main Menu

PREDLOG!!!

Started by milomirts, February 24, 2013, 02:06:44 PM

Previous topic - Next topic

sman

i ja sam se nekad zanosio i krenuo od tezeg(helikopteri) ka laksem pa sam jedno vreme batalio sve.
ja bi pocetnicima preporucio ovo:

1. za pocetak igracku, recimo v911, s kojom bi se pocetnik igrao u zatvorenom prostoru i sto je najvaznije s njom savladati strah i vestinu letenja prema sebi ... naravno, uporedo po malo i simulator...
2. kada se ova igracka savlada (i ostane interesovanje za heli) pazariti nesto poput ovog Blade mCP X, naravno uz simulator (ima ga u pheniksu ovaj model), mada se on lakse vozi u prirodi nego na simulatoru, (moje misljenje)...
3. e, kad se to vozi i kad postane laganica a jos uvek postoji zelja onda se naravno pazari nesto u klasi 450 ili vise...  ;namig

zajko

:)aplauz :)aplauz
Ja bi samo preskocio/izbacio tacku pod 1.   Bacanje para !
()-()
RC Hobby Park, Mala Ivanča, Belgrade, SRB
Executive warehouse keeper, senior

sman

ja ga ne bi izbacio jer je ovo malo cudo neunistivo i pocetnik nece trositi vreme za popravke, a samim tim ce biti opusteniji i pozelece da proba nesto bolje  :big smile...
a cena od nekih 3000 i kusur dinara i nije nesto, a kao sobni heli uvek je na dohvat ruke za prijatelje, drugare, za decu koja mogu naciniti pocetnicke korake s njim... ;namig

e sad, ko ima love i nekog poznavaoca pored sebe, moze odma da krene od neku 500-ku (naravno , da sklapa)... (:sok:)  (yay)

sasa

Quote from: sman on February 25, 2013, 09:07:22 AM
a cena od nekih 3000 i kusur dinara i nije nesto,

A de ima  za te pare ?
BOLJE JE DA PLACES STO NISI NA NEBU NEGO DA PLACES STO NISI NA ZEMLJI

PRE NEGO STO PUSTIS JEZIK , PROVERI DA LI SI UKLJUCIO MOZAK

zajko

Quote from: IVAN3D on February 24, 2013, 05:53:21 PM
Dobar predlog!

Ne mora da ide na TV jer je to sigurno skupo dovoljan je YouTube i vise nego dovoljan....

pozz

Ivan  ()-() (<--)

Mi smo u prici sa Telenorom, da pojaca signal u Maloj Ivanci, odnosno rekose da se stavlja neka kutijica pojacavac i da bi smo u tom slucaju imali sve vreme 3G signal sto nam je neophodno za dobar Internet... a mislili smo   mmmm da na nasem YouTube Channel stavimo Streaming Video, sa recimo neke 4 wirelss "obucene" kamere i da se onda zezamo sa tim... da bude "live" prenos kad nekog ima na "letalisce" ili ovi sa automobilima na "trkalisce", i da se zezamo i snimamo kad polece neki novi avion, heli, auto.... ili kad stigne nesto novo i interesantno od RC robe, ili kad je neka dobra atmosfera ili kad se posvadjaju i potuku korisnici nasih usluga  :rock (kush) (mazi)
U pauzama i kad se nista specijalno ne dogadja, da pustamo reklamne klipove nasih proizvoda ili neke rewiev sa You tube, opet o nasim proizvodima..
ili kad neko nesto lepo leti ili vozi, da nam kaze "live" u kameru kako je to izveo "kakav je osecaj biti majka!?" ili kad neko zvekne  (rip..) da nam kaze sto je zveknuo, ako uopste zna !?  :sljus ili kako neko nesto popravlja/prepravlja "na licinom mestu"...
Oprema ne bi trebalo da bude skupa negde 5-700 jevreja... cak je Pedja predlozio, posto decko voli da snima kad mu dr.Zuba prelece preko glave, da zakopamo po jednu kameru na pocetak i kraj piste odmah pored asfalta u zemlju, da snima poletanje & sletanje...
Na korisniku bi bilo da bira koju kameru hoce da gleda ili odredjeni broj na podeljenom ekranu... kazu, da cemo verovano imati problem sa tonom ..
A ja pitah sta cemo sa 2.4 Ghz posto te wireless rade na 2.4 Ghz !!!? 0e 
Pa ako je nekom dosadno, a recit je, lep ko covek, voli ga kamera i zna nesto "pametno da kaze o nekom RC-u onda je  (poz) (thumb)...
Honorri se nece isplacivati... i zadrzavamo autorska prava ... i bez pozdrava za rodbinu kod kuce !!! (nono)

Ako se pojave automobilisti u vecem broju od 5, onda mozemo da se dogovorimo i da snimamo "automobilsko trkalisce", pa koga nisu pustili ukucani, moze da prati od kuce, vezba mozak na stazi !!

()-()   

PS. Fali neki Smiley za automobiliste... da se ne pobiju, molimo admine da dodaju ako moze !? :)aplauz

RC Hobby Park, Mala Ivanča, Belgrade, SRB
Executive warehouse keeper, senior