Main Menu

Katana X-lite 157cm

Started by saxpg, March 14, 2013, 11:42:55 PM

Previous topic - Next topic

tataBulik

Sale, kao što sam predstavio u topicu SU26mx, vakumirao sam poklopac kabine, pa možemo odraditi još jedan za Katanu. Mislim da će pasovati uz malo rezanja.
Meni je ostalo bezbojnog PET-a, a ukoliko imaš nekog u boji možemo i tako.

saxpg

Hvala Nikola,
ako me zena ne izbachi iz kuce kad pocnem da smirglam kalupe za kabinu i haubu, javljam ti se.

zajo

Jos da kazem, ako rcsrbija jos radi sa Mintore M20 bio bi moja praporuka. 3godine garancija  :big smile
Every model airplane starts in a box and end in a bag :) Ido Segev

saxpg

Poceo sam presvlacenje danas. Mogu samo da kazem da je monokot sa Hobbykinga mama za Oracover (bar meni)

Ovakva ce biti kolor sema.

Nastavak slijedi...

svrco

Svaka cast majstore i pozuri sezona se lagano zagreva :big smile

saxpg

Gotov monokot.

Ovih dana nastavak... servoi, rep, sajle, kalupi za poklopac motora i kabinu...

fenix

(:sok:) za color  shemu a za ostalo  (res) Bilo koja pogonska grupa leci ce na ovako dobar  model. Sto bi rekli princip je isti sve su ostalo nijanse  (pijemo)
The sky is the limit.

www.rc-helivideo.com

tataBulik

Kolor šema je super, samo bih skinuo tu zelenu traku sa gornje strane  mmmm
Vjeruj mi, biće ljepše, a oprosti  :big smile

(pijemo)

saxpg

U pravu si Nikola. Kada sam presvlacio model plasio sam se da ne bude suvise jednostavno, medjutim sad kad si rekao i ja vidim da bi mnogo bolje bilo bez linije.

Anakin

Druze, sta bi sa ovim? Elektro, benzin? Kad planiras da je vines u nebesa?
And this, ladies and gentlemen, is the very first Fokker airplane built in the world. The Dutch call it the mother Fokker.
â€" Custodian at the Aviodome aviation museum, Schiphol airport Amsterdam.

An old pilot is one who can remember when flying was dangerous and sex was safe.

saxpg

Prizemljila je finansijska kriza :) Malo kriza, a malo vise lenjost. Uradio sam modele sa kapotaz i kabinu, sad treba da ih izlijem.
Treba da narucim stajni trap i motor (brushless za pocetak) a servoi su postavljeni odavno.

tataBulik

Sale, Sale, stao si gdje i ja sa Sujem  :sljus... Dok se radi sa balzom, folijom... ide vrhunski, ali kad se malo moraš ulijepiti epoksijem i zasrati radno okruženje...  (work)  :sljus

Ja ovih dana vježbam sa medom. Ćerkica ga aplicira svuda po kući, pa dosta vježbam sa ljepljivim daljinskim, mobilnim, upaljačem...