Main Menu

Rajker

Started by rajker, March 24, 2013, 06:50:56 PM

Previous topic - Next topic

Daky

Čovek ipo.. :D Svaka čast!  (pijemo) :)aplauz (res)
Dalibor Daky Ilić

sova

Savo koliko tebe poznaje srazmerno tome je i poklon!Ja sam za njega podpuni stranac nikad se nismo ni videli a prosle godine sam dobio poklon!
U svakom pogledu on je za mene RC DEDA MRAZ
ex pseudonijum: sova

banbo

Respekt za Zajka  (res), ovo stvarno malo ko u Srbiji radi.  :)aplauz :)aplauz :)aplauz Da mu je sretna i  (<--) i sledeca godina  ;namig
Make things as simple as possible, but not simpler.

rajker

Quote from: banbo on December 25, 2014, 12:27:30 PM
Respekt za Zajka  (res), ovo stvarno malo ko u Srbiji radi.  :)aplauz :)aplauz :)aplauz Da mu je sretna i  (<--) i sledeca godina  ;namig
E vala bas tako !!!  :)aplauz :)aplauz :)aplauz
Nije sramota učiti !!!

rajker

mmmm Bas mi se svidja  mmmm Jos kad naucim da rukujem sa daljincem,bice i videa  :big smile

Nije sramota učiti !!!

rajker

:)aplauz :)aplauz :)aplauz Danas stigo jos jedan avion u moj hangar Icon A5  :)aplauz :)aplauz :)aplauz
Nije sramota učiti !!!

rajker

mmmm Imacu cime da se zabavljam unutra,(sklapajuci) kad bude opet jako hladno vani  mmmm
Nije sramota učiti !!!

sasadjuric71

Evo citam postove svaka cast dosta truda od pocetka do sada ,kad smo na pocetku sta uradi sa onim PUSER STAROM imam ga i ja i neznam sta cu sa njim pocetnicka greka ,pozdrav i samo napred ,pozdrav SASA  ()-() (<--)

rajker

Quote from: sasadjuric71 on January 07, 2015, 02:14:49 PM
Evo citam postove svaka cast dosta truda od pocetka do sada ,kad smo na pocetku sta uradi sa onim PUSER STAROM imam ga i ja i neznam sta cu sa njim pocetnicka greka ,pozdrav i samo napred ,pozdrav SASA  ()-() (<--)
(res)  Aaaaaaa puser je ispusio brzo i bez elise i 4 servoa ostalo zavrsio u smecu  ;namig
Nije sramota učiti !!!

sasadjuric71

Ja sam pocetnik sa avionima ,mucicu se sa njim ima da ga posecem sve, i probacu sa elisom napred, drugo mi ne preostaje dao sam pare dzabe sta cu .POZDRAV SASA. ()-() (<--) (<--)

rajker

Quote from: sasadjuric71 on January 07, 2015, 11:12:41 PM
Ja sam pocetnik sa avionima ,mucicu se sa njim ima da ga posecem sve, i probacu sa elisom napred, drugo mi ne preostaje dao sam pare dzabe sta cu .POZDRAV SASA. ()-() (<--) (<--)

Pa puno srece ,i nek leti  :)aplauz
Nije sramota učiti !!!

sasadjuric71

Hvala Rajkeru isto ja zelim tebi puno uspesnih letova u ovoj godini ,i pitanje za motor ,2836/1100kv  vidim da ga koristis ,teba mi za modele 800grama ,jel dobar za tu tezinu i koja elisa ,jel moze elisa devetka ,ESC  mistery 30a  hvala i pozdrav. (pijemo) (<--) (<--)

rajker

Quote from: sasadjuric71 on January 08, 2015, 09:28:52 AM
Hvala Rajkeru isto ja zelim tebi puno uspesnih letova u ovoj godini ,i pitanje za motor ,2836/1100kv  vidim da ga koristis ,teba mi za modele 800grama ,jel dobar za tu tezinu i koja elisa ,jel moze elisa devetka ,ESC  mistery 30a  hvala i pozdrav. (pijemo) (<--) (<--)
Ja koristim

http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__12921__D2830_11_1000kv_Brushless_Motor.html

motore a ne od 1100 kV

D2830-11 1000kv Brushless Motor

Specs:
Rpm/V: 1000kv
Shaft: 3.17mm
Voltage: 2S~4S (7.4v to 14.8v)
Weight: 52g
Watts: 210w
Max Current: 21A
ESC: 30A
Suggested Prop: 8x4 (4S) ~ 10x7 (2S)
Mounting Hole Bolt Circle: 16mm or 19mm

Znaci moze elisa 9* ili 10* sa 3S .Za tezinu pa i neznam bas a do 600g sigurno moze jer sam koristio na Lil Ripper,SU31 i bilo dosta sange.E sad za quad isto koristim te motore al je to druga prica
Nije sramota učiti !!!

rajker

:big smile Danas primetih da od koga sam maznuo semu za Alpha Jet ,on isto maznuo jedan moj video za prezentaciju leta  :)aplauz :)aplauz :)aplauz

http://www.frcfoamies.com/alpha-jet-mk1.html

dole moj video - sa 1400kV motorom,posle sam stavio jaci od 1900kV
Nije sramota učiti !!!

LazarStan

Quote from: rajker on March 08, 2015, 07:46:15 PM
:big smile Danas primetih da od koga sam maznuo semu za Alpha Jet ,on isto maznuo jedan moj video za prezentaciju leta  :)aplauz :)aplauz :)aplauz

http://www.frcfoamies.com/alpha-jet-mk1.html

dole moj video - sa 1400kV motorom,posle sam stavio jaci od 1900kV

Ovo je odlicno i zasluzuje sve pohvale,pogotovo jer je pokazano da i mi ovde u Srbiji pravimo i letimo takve modele  (res)
They got money for wars but can't feed the poor

-2Pac

http://www.dreamerbeats.com/