RAZNO > PREDSTAVITE SEBE I VAŠ HANGAR
Dusan
dusan.milenkovic:
Odem da se vozim danas....na redu bio XXX..... jedna baterija..... nesto mi cudno, kao da prekida na momente, iz poprecivanja krivine nece bas da povuce ko sto bi trebao....5800 lipo u pristojnom stanju ode za 10-tak min..... Aj reko mozda je losa baterija.... Stanem, ispipam sve da se nije pregrejalo, proverim sve kontakte da li su dobri..... sve ok... Ispraznim bateriju, pustim da se malo odmori.... dok sprzim pljugu i popijem kafu iz plastike.... Druga baterija, sve lepo hladno..... Kad odjednom, posle nepunih 5 krugova, model stade i dim ispod skoljke....Pustaj sve trci do modela, cupaj i bacaj osigurace u panici.....kad imam sta da vidim.....
Eto.....dodatak na ''kvalitet'' Losi-ja.... Prvo su produvali ketridzi na amortima bez ijednog ''skoka'' veceg od 3 cm.... a sad je uspeo da sagori konektor motora!!!!! Nikad mi se to ni sa jednim modelom nije bre desilo!!! Da.... XXX ima odlicno upravljanje, odlicno lezanje....pod uslovom da amorti ostanu u komadu.... ali elektronika je OCAJNA!!! ESC nema kocnicu, one idiotske zavojnice do motora se greju ko nenormalne, pored toga sto vuku extra struje, motor se JEZIVO pregreva..... I sad izgori konektor.... Da, teram ga na punom gasu i ne zanima me da ga vozim ''na pijacu...'' 10 godina star Tamiya Sand Viper je do sada sjebao SAMO GUME, a dusu mu vadim!!! Pa ni tupavi Reely nije imao ovakvih problema i na njemu su mi lomovi bili samo zbog mog zlostavljanja.....
Od sad definitivno SAMO Tamiya i Kyosho....
sova:
neka je to sva steta! :)aplauz :)aplauz :)aplauz
dusan.milenkovic:
Ma ok su mi kvarovi i lomovi od upotrebe al ovo je... Necu ni da se cimam da popravljam.... I ovako cekam samo carinu da zavrsi svoje da pokupim novi power setup.... Taman cu valjda i da se smilujem ovih dana da namestim waterproof kutiju za servo i RX pa ce moci da se tera uvek a ne samo kad je suvo. TLR kit takodje treba stigne do kraja meseca.... TAMIYA RULZ!!!
dusan.milenkovic:
E doslo do prinove u obliku Turningy mini rally extremeeeee :D Skroz fina spravica koja (kad sam stoka nezasita) dobija 6100kv umesto fabrickog 4800kv i set metalnih delova......
Ide mali ko pravi i ovakav, al snage nikad suvise...... Na ideju drugara probao sam ga samo sa zadnjom vucom..... ne moz ni da se krene a kamoli da se vozi :D :D
A za XXX konacno stiglo sve od delova.....
Waterproof Trackstar ESC 80A i BL3300 KV (mada stoji u rezervi i jedan 4300KV)i TLR kit. Uz sve to i DX3c.
Bem ti sunac koliko ovi amerikanci vole da zakomplikuju..... ZASTO bre toliko srafova!!!! 4 sata samo za prednje vesanje....
WP kutija za RX napravljena, posto nisam mogo da cekam da stigne WP servo iz kine, rasturio losijev i zadihtovao..... ovih dana slike kad bude sve gotovo i spakovano.
Velika mana za TLR kit.... NEMA uputstva za upotebu pa sve moras intuitivno.... ok.... nije problem za vesanje... ali ball diff..... fala bogu za internet.... Kad bude konacno gotov i lepo se testira mozda napisem neki moj licni review.
vladasimon:
(:sok:)
Fino si se opremio ;)
Bas me zanima kako si resio WP kutiju i gde si je metnuo? To cu morati i ja da odradim, samo nikako da smognem ...
Cekamo slicice!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version