Main Menu

No Name sailplane

Started by jovule, September 29, 2012, 10:04:25 PM

Previous topic - Next topic

magic

Kako si zavrsio sa tezistem, tj. gde ti se sada nalazi?

poz
Veljko

jovule

Teziste je pomereno napred, i sada se nalazi na negde izmedju 1/2 i 2/3 krila ka napadnoj ivici...

tibeteagle

QuoteOdgovor mi treba sto pre, kako bih narucio i primio posiljku, jer se skorije vracam u Srbiju.
QuoteHvala brate... Nasao sam i ja za minut i 29 sec takodje... Pogresno sam formulisao pitanje... Bilo je vezano za Srbiju :D
Pardon. Iz gore napisanog sam mislio da si negde u EU pa ti treba hitna adresa za narudžbu...
;namig

jovule

Jesam u Rumuniji a ni u jednoj od firmi odavde nisam nasao... A iz EU trajace malo slanje, a ja u skripcu sa vremenom... U svakom slucaju hvala... mislim da cu nekako zavrsiti posao...

Poz

jovule

Nikad vise ova Colour shema...  8)
Vec drugi put mi se desava da zbog ganjanja termala, gubim jedrilicu iz vida, a naravno razmisljam i o pravljenju novog centroplana, sa kocnicama i flapsovima... ne ide vise ovako...  8) (<--) mmmm

Pozdrav

jovule

PROBLEM...
HTS-VM (variometer) sensor + HTS=SS (sensor station) upravo stigli na moju adresu... povezem sve kako treba, na senzoru svetli plava lampica, a na stanici u opciji sensor i dalje stoji samo BATTERY koji je inace po default-u... STA DA RADIM DA PUSTIM OVO U PROGON :D mmmm