Sajam igračaka u Nirnbergu, makete i modeli železnica

Started by zajko, April 02, 2013, 02:08:59 PM

Previous topic - Next topic

zajko

RC Hobby Park, Mala Ivanča, Belgrade, SRB
Executive warehouse keeper, senior

saxpg

Moji klinci imaju jedan set zeleznice koji je digitalan i mnogo dobro radi.
Neki dan, uzmu oni da se igraju time posle duze vremena i kako su se zainteresovali za pricu, udjem ja na sajtove da vidim ponesto, i onda shvatim   (:sok:)  nas hobi (avioni, kamioni) je super jeftin u odnosu na ovo...

zajko

A cak nije toliko upotrebljivo kao nasi avioni, heli  i ostale naprave... napravis jednoom i stiskas na dugme... u stvari to ne mora da bude nikad gotovo, stalno doradjujes... Jednom prilikom sam u kanadi drzao lokomotivu parnu od par tisuca dolara u rukama, imaje je, savrseno uradjena... ali znas li koliko aviona se moze lepo razbiti za te novce !! ()-()
RC Hobby Park, Mala Ivanča, Belgrade, SRB
Executive warehouse keeper, senior

chupko

Lep je to hobi.I ja sam poceo pod stare dane da se igram sa vozicima.Nije tako dinamican kao ovaj RC ali je zato kreativan i opusta.Najveca sustina je u gradnji.

Kupio sam par digitalnih modela poslednje generacije i puno infra strukture.Poceo sam praviti maketu od 6 metara.

Za prvi maj sam bio u Hamburgu i Berlinu da vidim najvece makete na svetu da prikupim inspiraciju.

Evo par videa

Vunderland aerodrom

Fabrika cokolade vunderland

Vunderland Mini America

mirce

Čupko, ako te slučajno interesuje, čika Dule ima i hoće da proda, lokomotive, vagone, mislim da su tu i pruge, od firme Marklin. Koliko je meni poznato, to je jedna od najboljih i najpoznatijih firmu u toj oblasti...

Pozdrav

Mirče

chupko

Quote from: mirce on May 13, 2013, 09:57:49 PM
Čupko, ako te slučajno interesuje, čika Dule ima i hoće da proda, lokomotive, vagone, mislim da su tu i pruge, od firme Marklin. Koliko je meni poznato, to je jedna od najboljih i najpoznatijih firmu u toj oblasti...

Pozdrav

Mirče
E vidis Mirce onomad kad smo bili u gostima zaboravih da vidim kod cika Duleta neke stvari sto smo se dogovarali.Zato cemo ja i Laza opet da dodjemo.Nazalost ja sam na digital sistemu pa mi neodgovaraju te njegove zvrcke ali sam voljan da mu pomognem oko prodaje.

miša2002

Ako je "N" možda bi me nešto interesovalo, pogotovu što je stari princip.

Pozdrav
Miša
#FFCC00