Hvala svima na cestitkama. Adam je 100% u pravu kada kaze da je najbolji trening upravo takmicenje. Tek kada covek vidi kako i neki drugi ljudi lete (a ne samo oni koje inace gleda) moze brze da napreduje. Uzbudjenje, adrenalin i kontrola istog svakako pomazu u ovome cime se bavimo.
Za sebe mogu da kazem da sam prevazisao svoja ocekivanja, ne toliko zbog osvojenog prvog mesta vec zbog toga kako sam leteo u zadnjem turnusu. Salili smo se da to verovatno nisam bio ja vec neko drugi, samo sto tog drugog jos nismo nasli
. Ja sam definitvno spreman za sledeci korak, da li bas mogu da dobacim do Intermediate programa ove godine
videcemo, Basic sam apsolvirao.
Sto se Extre tice ja sam prezadovoljan. Ona verovatno (sigurno) nije stabilna kao neki model od 2,5m ali je Nikola pokazao da EF Extra 78" na struju moze da se nosi i sa modelima od 120ccm. Da je imao vise vremena da vezba i da smo stigli da je utrimujemo ... ali da pustimo na stranu sta bi bilo kada bi bilo jer to svako ima.
Ja sam dosta naucio i o samom modelu, barem sta je meni potrebno da ga bolje iskoristim, ali o tome u delu za model.
poz