Main Menu

Becej snimci by Rajker

Started by rajker, May 16, 2013, 11:53:46 PM

Previous topic - Next topic

rajker

Nije sramota učiti !!!

rajker

Nije sramota učiti !!!

rajker

Nije sramota učiti !!!

rajker

Nije sramota učiti !!!

rajker

Nije sramota učiti !!!

banbo

Drago mi je da vidim da neko stvarno ima volje i vremena da uziva u ovom hobiju  :big smile Svaka cast  (res) i uzivaj, samo nesto si mi otanjio sa  (<--)
Make things as simple as possible, but not simpler.

rajker

Quote from: banbo on November 09, 2016, 12:20:37 PM
Drago mi je da vidim da neko stvarno ima volje i vremena da uziva u ovom hobiju  :big smile Svaka cast  (res) i uzivaj, samo nesto si mi otanjio sa  (<--)
Otanjio?Nemam scime bi mogo leteti.Sve sam rasprodao zimus.E bice snimaka uskoro,kako je leteo scte  :big smile
Hvala na komentaru !  (res)
Nije sramota učiti !!!

rajker

Posle udesa sa drvetom,,iskrivljenim drzacem ruddera,par opustenih srafova------------jos dobro i ide ponovo

https://www.youtube.com/watch?v=PdWib_2q6aI
Nije sramota učiti !!!

rajker

;namig nova makina  ;namig

https://www.youtube.com/watch?v=4LoQHdSas5k
Nije sramota učiti !!!

dusan.milenkovic

nesto mu fali......
A da.... ZASTO JE TAKO CIST :P

rajker

Quote from: dusan.milenkovic on November 21, 2016, 08:59:33 PM
nesto mu fali......
A da.... ZASTO JE TAKO CIST :P
lol lol lol E ovo ti je  (:good)
Nije sramota učiti !!!

rajker

Nije sramota učiti !!!

rajker

Nije sramota učiti !!!

dusan.milenkovic

Ja jos ne vidim da si zaprljao tog crawlera. Nemoj da sramotis auto sekciju sa cistim crawlerom :P

rajker

Quote from: dusan.milenkovic on November 29, 2016, 08:19:50 PM
Ja jos ne vidim da si zaprljao tog crawlera. Nemoj da sramotis auto sekciju sa cistim crawlerom :P
Bit ce i toga,,,trenutno faza upoznavanja.Do sad sam probao jedno vece preci bankine na ulici, jednom sam vezbao unutra u predsoblju...Snimci uskoro samo da se izmontiraju  ;namig
Nije sramota učiti !!!