Hajde jos jednom da pokusamo da se vratimo na put i temu iz pocetka ovog topica.
Kada sam sklapao F 15, zacudio sam se sto su prilikom montaze servoa vrlo kategoricki zahtevali da se servoi montiraju bez gumenih amortizera, vec direktno na nosac.
Razlog ovome je bio taj sto pri velikim brzinam taj mali zazor koji nastaje time sto servo "pliva" u gumicama, moze biti dovoljan da izazove flutter.
Naravno, F 15 ima ceo pokretan horizontalni stabilizator, pa malo, po malo, zazori se saberu i za cas imate 2-3 stepena praznog hoda komande.
Na ovom drugom jetu, sve servoe sam ipak montirao na gumice, jer su komandne povrsine manje i veoma lagane.
Elevatore i elerone (a ruderi su i fabricki bili) izradio sam konstruktivne i veoma lagane. Presvuceni su bili monokotom.
Sve ove komande prezivele su pad i potpuno su neostecene, kao i servoi i polugice.
Dve stavri su bitne da se kazu po pitanju mlaznih aviona, a proizilaze iz ovoga gore recenog,
1. Jet nema vibracije...bukvalno su radni uslovi kao kod takmicarske jedrilice
2. Otklanjanje kontrolnih povrsina je veoma blago, jer su avioni brzi i potrebni su vam mali otkloni.
Nesto totalno drugacije od 3d letenja.
Tako da, servo ne trpi vibracije, otklanja se malo i ono sto je najbitnije, otklanja se malo puta u toku leta.
Verujem da je broj otklona u 30-ak letova bio manji nego u jednom letu na 3d avionu, pogotovu na komandi rudera.
Ono sto me sada navelo na razmisljanje je da hs 225mg koristim i na Migu 15, koji je fenski i gde su radni uslovi kao kod jeta ali ima i vibracija.
Brzine su neznatno manje.
Do sada ovi servoi mi nikada nisu pravili probleme i nisam ima nikakvih otkaza, ni mehanickih na zupcanicima, ni elektronskih.
Jedina razlika je sto je napajanje u Migu 5 o celijska nimh baterija.
Branekova ideja o prvobitnom pregorevanju sbec-a, nakon cega je ceo sistem radio na 2s direktno, pa nakon toga pregorevanje ovog servoa i sve zatim...uz slabu tacku elektromotora na ovim servoima....pocinje polako da zvuci veoma moguce.
Od 4 hs 225 koji su se nalazili u boomovima ovog modela, 2 za elevatore a 2 za rudere, svi su imali otprilike iste duzine kablova.
Naime, kod rada na 2s, ocekivano je da prvi strada servo sa najkracim kablom jer mu je pad napona najmanji, medjutim, svi servoi koji su imali krace kablove, bili su normalne velicine, diditalci i ozbiljniji servoi od mini hs 225-a.
Verovatno je ovaj bio najlosiji od pomenuta 4.
Ne bi bilo lose, prekontrolisati i stanje ova 3 koji su i dalje ispravni.
Moguce je da bi to moglo ukazati na potencijalni problem.
Probacu da rastavim servo i ustanovim da li je kvar na elektromotoru, stampanoj ploci ili samo na kablovima, za koje vidim da su se istopili.
Ako nakon zamene kablova servo proradi, onda jer greska kriviti hs 225, ako ne, verovatno nikada necemo saznati, pa nam preostaje da se klonimo i ovih servoa i ovih sbecova, koji ce vas u slucajevima velikih potrosnji, prilikom kratkog spoja, zasigurno ostaviti na cedilu.