Main Menu

Helikopter za 15 eura

Started by boca55, December 25, 2008, 11:04:04 AM

Previous topic - Next topic

boca55

Pre par meseci sam bio na Evropskom prvenstvu magnetnih jedrilica klase F1E u NemaÃ,,koj u mestu Wasswrkuppe. Po povratku sam svratio u Nirnberg u prodavnicu "Conrad electronic" da pogledam sta ima. Tamo sam kupio Silveritov indoor helikopter koji je bio na akciji. Sa cene od 19,99 evra pao je na 14,99 evra. Kad sam doÃ...¡ao kuÃ,,‡i probao sam da ga letim i za divno cudo to je prvi helikopter koji sam poleteo i letio. Prethodni heli  "Lamu" sam  nekolko puta lupao i nisam ga leteo vec sam ga prodao Kremi dok je jos za prodaju. S ovim sam se slatko zabavio. Ne sluÃ...¡a baÃ...¡ najbolje ali sistem je sledeci: Helikopter vuÃ,,e stalno u levo a ti ga ispravljaÃ...¡ palicom u desno i istom mu dajeÃ...¡ desno. Sa gasom na levoj palici moraÃ...¡ biti jako fini jer je jako osetljiva. Nikako nesmeÃ...¡ naglo da oduzimaÃ...¡ gas jer pada ko kamen. JoÃ...¡ jedna dobra osobina ovog modela je Ã...¡to ga ne mozeÃ...¡ polomiti. MozeÃ...¡ sa njim da lupaÃ...¡ kolko hoceÃ...¡ po zidovima i podu i niÃ...¡ta mu neÃ,,‡e biti.
Evo i filma kojeg sam snimio juÃ,,e.

http://www.youtube.com/watch?v=3TQsb6O51mI

saxpg

Odlicno izgleda. Mada je malo skup... :_D

Matić Dragan

imao sam nesto slicno mislim da se zvao pico z ili tako nesto. kostao je oko 2400 din ali je vredeo toliko. odlicna spravica za zezanje po sobi dusu dalo u ove hladne dane. jedino mu smeta promaja i sunce zbog IC komande.
ex pseudonijum: mat