ja sam probao sve i svasta i mogu reci najbolji mi se pokazao aluminiji za frameove, a ujedno je jeftin i pristupacan. doticna hexa je takodjer sve aluminiji osim nogu koji su g10/11 kombinacija s aluminijom.
x8 koji planiram pravit ce isto tako biti od aluminija centralni dio, a jos se dvoumim dali cu ici na carbonske cijevi jer tu onda trebam tube clamp 16 komada tako da mislim da cu samo povecati teret u odnosu na saraf drito kroz cijevi 15x15 ili 20x20. Vidjet cu kad izrezem centralne dijelove na koju kombinaciju ruku ici.
Sto se tice motora isao bi na kw2 motore s kopterworxa ili rc timer HP710KV plave jer letim na 4s pa mi se neda mjenjati i baterije i elise, a ujedno neplaniram za sada nositi nista teze od gopro kamere i gimbala za istu. Bas me zanimaju ti kw2 i kw4 motori zapeli su mu za oko davno tj vec duze vremena ih imama na piku
Znam da bi bilo idealno mali kv i vece elise te 6s batke tu bi bilo puno vece vrijeme leta iako je to zeznuto naci neki omjer izmedju stabilnosti i vremena leta. Hexa ova leti s 8000mAH batkom 12-13minuta ali to je doslovno let, a ne hover kao sto netki broje da je vrijeme leta (za mene hover nije let
)
Sto se tice ovih motora s rc timer HP plavi 710KV i 810kV su odlicni i topli ih preporucujem svima jos da mi je xoar 12x5 da probam kako bi bilo s njima iako s 11x5 i 4s batkom hexa radi ko (doxa mirna i stabilna)
nista idem prosurfati te potraziti KW2 iako mislim da sam to vidio vec ali nema neki podataka (tezina, vrijeme leta, koji prop i baterija te dojmovi o tim morima)
Edit:
Hm bas i ne nalazim o njima nesta sam naletio ali samo da je nabavio te motore i to je to. u x8 posto nemaju ti motori.
Bojane mozes li malo vise napisati o x8 octi s doticnim motorima kako si zadovoljan, koliko je teska, te koliki se propeleri i koje baterije?