Drugari, sve je manje vremena za zajebanciju.... mozda ste primetili da sam rasprodao i jos prodajem puno sitnica od puno projekata koje sam zeleo da probam, a nisam stigao. Pa sam resio da kupim i ja neki penasti model, da mi bude pri ruci, da uvek imam da vozim nesto a da cackam i pravim kad stignem.
I tako malo procesljam, i narucim ovaj model
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__36651__Phoenix_2000_EPO_Composite_R_C_Glider_ARF_EU_warehouse_.htmlVrlo je popularan, tema o njemu na RCGroups ima preko 500 strana. Procitao sam prvih 100 strana i mozda ima korisnog materijala za 5 postova, preveliki forum, previse ljudi pise svasta i vezano i ne vezano za temu... Za jos 20e ima da se kupi PNF varijanta, ali kazu da je sra...
i da sva elektrika treba da se zameni. Zato ja kupio prazan, narucio posebno sve ostalo, pa cemo videti.
Posto sam ja "modder" u srcu, nema sanse da ostane u fabrickom stanju ni 10 dana verovatno. Mozda cu ovde kaciti to sto radim, u stvari ko god da ima taj model dobrodosao je da napise o njemu svoja iskustva ili sta god. Sto me dovodi do pitanja, da li je neko ovde kupio taj model?
Svi delovi su sa Hobby Kinga, sem elise. Tu vec nema kompromisa, pa sam narucio Graupner CAM iz Amerike, ispade najjeftinije odatle. Ne znam da li je Aeronaut CAM bolji, isti ili gori, po pricama ljudi tu su negde. Dvoumio sam se ali mi se Graupner uklopio u nesto drugo, i tako.... valjda ce biti ok. Kazu da su HK folding propsi bas losi...
EDIT: jeeeee 700-ti post
hahaha