Modelarska sezona u Novom Sadu 2014.

Started by batans, January 02, 2014, 04:04:37 PM

Previous topic - Next topic

batans

23.12.2014. danasnji izlazak na novosadski Cenej je po svemu sudeci kraj modelarske sezone. Nekako smo je cini mi se Julije i ja, Bata Stepanovic i zapoceli odmah posle nove godine a evo nas dvojica cemo je po svemu sudeci i zatvoriti. Odlazeci sa aerodroma ostavili smo otskrinutu kapiju, za desetak dana evo nas opet tamo a to ce biti i pocetak nove modelarske sezone. A nase modelarstvo, sve vise lici na stalna upoznavanja. Danas su se upoznali aerodrom, Julijev elektro Advance i moj Hexacoper.

Julije je zavrsio svoj novi veoma lepo uradjeni Eflite Advance e25.

Poslednja proba a onda start. Sve je dobro podeseno, nema trimovanja, teziste tacno gde treba, motor za malo slabiji nego sto bi trebalo, namerno, miran avion, dok se ne upoznamo. U kutiji ceka nov, jaci, bice ludiranja ali polako, mi smo starija gospoda.

A ja, pa moram sve da probam. Od skora se u moj modelarski hangar uselila ova "hexa"

i ona je danas imala upoznavanje sa aerodromom.

zanimljivo, kako cemo se druziti, cuce se.

A dan divan, temperatura izmedju 17 i 18C, vetar idealan za prve testove novih modela. Uzitak kvari jedino to sto su se dugacke senke veoma brzo pjavile. Zima je.

Julije i Bata.

rajker

:)aplauz Lep zavrsetak sezone  :)aplauz
Nije sramota učiti !!!

Gabor

Svaka čast za zatvaranje sezone   (res)  Nadao sam se da ću barem još jednom doći do Čeneja ove sezone, ali za vikend nikako da bude lepog vremena, a preko nedelje nema šanse da odem zbog posla, zbog radnje... Nema veze, nastavljamo sledeće sezone   (<--)