E ovako ljudi, nov sam na forumu, zivim u Pozarevcu i imam problem sa gore navedenim helikopterom. Dugo sam ga cekao, helikopter je 4ch, a imam problem koji nikako ne mogu da reshim a to je:
Upalim kontroler, prikacim bateriju i postavim na ravno, kad se uspostavi veza pomeranjem palice na upravljacu oba servoa rade normalno, trim svakog kanala je na nuli (nista nije podesavano). Pritisnem rucicu na gore i helikopter bezi u levo ali uspem da ga odrzim u vazduhu, e sad, GLAVNI problem je cim glavni rotori dodirnu nesto, sa svakim sledecim gasom helikopter spinuje, tj okrece se oko sebe kao da nema repnog rotora a repni rotor radi. Da bih ga ponovo vratio u normalu, moram da iskljucim bateriju, pa ponovo da je ukljucim i onda good luck pri poletanju dok glavna elisa ne udari u nesto i onda Jovo nanovo sa baterijom.
Sve sam pregledavao na servoima, na elektronici i sve mi deluje u redu koliko se ja razumem a ne razumem se mnogo, ako je neko imao slican problem nek napise iskustva a mogu i oni koji misle da moze da bude nesto
Unapred zahvalan Boban Pavlovic