Main Menu

(ne samo) RC fly HUMOR

Started by tibeteagle, January 09, 2009, 05:44:18 PM

Previous topic - Next topic

tibeteagle

sasa

BOLJE JE DA PLACES STO NISI NA NEBU NEGO DA PLACES STO NISI NA ZEMLJI

PRE NEGO STO PUSTIS JEZIK , PROVERI DA LI SI UKLJUCIO MOZAK

tibeteagle

Sada mi je jasno zašto često nepotreno javlja detektor na kasama supermarketa.  mmmm
Baš ima dobre opruge.  :P

zajko

RC Hobby Park, Mala Ivanča, Belgrade, SRB
Executive warehouse keeper, senior

tibeteagle

Ovo je jedno veoma ozbiljno duhovno (samo) isceljenje.  :-[  Ali da se  2a  od  lol  Gledati od 4:30 kada sve postaje  lol lol lol  sve do poente na kraju :)aplauz

www.youtube.com/watch?v=whAFLhSWdsA

gas

Lep pozdrav Dominik-Slovenija

Anakin

Quote from: gas on February 04, 2013, 09:52:43 PM
Tko ide?

Ubi me ako ovo nije montaža. Ove sve, u najmanju ruku, pristojno izgledaju. U stvarnom životu, 99% žena u uniformi su brkate kuropatnice.  :mhm
And this, ladies and gentlemen, is the very first Fokker airplane built in the world. The Dutch call it the mother Fokker.
â€" Custodian at the Aviodome aviation museum, Schiphol airport Amsterdam.

An old pilot is one who can remember when flying was dangerous and sex was safe.

gas

Quote from: Anakin on February 05, 2013, 12:09:26 AM
Quote from: gas on February 04, 2013, 09:52:43 PM
Tko ide?

Ubi me ako ovo nije montaža. Ove sve, u najmanju ruku, pristojno izgledaju. U stvarnom životu, 99% žena u uniformi su brkate kuropatnice.  :mhm
Kina, 2x S.Korea, Iran
Lep pozdrav Dominik-Slovenija

IvanGrozni

matic

zajko

RC Hobby Park, Mala Ivanča, Belgrade, SRB
Executive warehouse keeper, senior

sasa

Za one koji su zaljubljeni...

Matičarka: Da li vi, Slobodane Đorđeviću, uzimate za ženu ovde prisutnu Tamaru Rajković?
Slobodan (kome se pred očima vrti retrospektiva dotadašnjeg života): 32 godine, kresnuo dve ribe, išao na tri lude žurke, na jednoj ostao posle ponoći, čak i raskopčao gornje dugme na košulji, ukupno popio pola gajbe piva u životu... Možda je bolje da se još ne ženim, da proživim još malo... mada, ne znam da kuvam, da perem, peglam, smotan sam, ostariću, biću još ružniji, niko me posle neće hteti, a i ova je jedva pristala... (prene se iz misli) - DA!
Masa oduševljena.
Matičarka: Da li vi, Tamara Rajković, uzimate za muža ovde prisutnog Slobodana Đorđevića?
Tamara (kojoj se pred očima vrti retrospektiva dotadašnjeg života): 27 godina, kresnula se sa... ne znam ni sama koliko, spavala ispod stola u Guči, pela se na Himalaje posle putovanja autostopom do Tibeta, provela pola života na žurkama, pila, provodila se... ma rano mi je još da se udajem, život je tako lep kad se provede hedonistički... a opet, on ima para, veran je, pošten, ako njega ispustim, moram da se vratim u svoje rodno mesto jer nemam love, a tamo se nikad neću udati jer me nije jeb'o samo onaj koga je baš mrzelo da pita, uh... (prene se iz misli) - DA!
Euforija svatova, čestitanje, slikanje, ljubljenje...
I to je valjda to - LJUBAV!
PS Srećan vam Dan zaljubljenih!
BOLJE JE DA PLACES STO NISI NA NEBU NEGO DA PLACES STO NISI NA ZEMLJI

PRE NEGO STO PUSTIS JEZIK , PROVERI DA LI SI UKLJUCIO MOZAK

nedbojsa

Antiprotivna teoraija letenja: "Postoje neke preporuke i pravila o tome kako leteti; 1-Kako treba leteti i 2-Kako ne treba leteti znači, ako letim po pravilu 2, i to odlično, znači "letim antiprotivno" ili ti protivprotivnog, zapravo "kontra odnaopačke"."