Main Menu

Mitrovica danas

Started by Sava, May 17, 2014, 11:03:26 AM

Previous topic - Next topic

Sava

Nije baš modelarska tema, ali je kritično,

ex pseudonijum: licider

r-xx

Izdrzhite,  kachi slike i dalje, ovde se mitrovchani ubishe od sekiracije...     (pijemo)

drjack

Live link radio amatera Srbije:

http://www.ustream.tv/channel/r1-avala

Sava

I dalje je veoma kritično, čini mi se da je sva mladost Srbije u Mitrovici.Pogled sa pešačkog mosta.

mladića i devojaka u ovom poslu je na stotine

odbraniće grad, siguran sam, a onda  (pijemo)

Goran-Le

Jezivo izgleda mogu zamisliti kako je na licu mesta ! nadam se da ce sve biti O.K. i da ce i Mitrovica biti spasena kao i Sabac!!!

Sava

Sada  je čini mi se najgore prošlo, pola Mitrovice je iseljeno, a ja sam u onom manje ugroženom delu. kako to stvarno izgleda za one koji nisu bili u Mitrovici, leva slika je snimljena u vreme normalnog vodostaja, a desna sa istog mesta juče popodne.

Poznati restoran "Brioni" u nebranjenom delu

Dok smo tovarili džakove sa peskom voda je donela ovu flašu sa ovim mučenicima koji ko zna odakle plove.

Želeo bih da se zahvalim svim drugarima koji su ponudili nesebičnu pomoć meni i mojoj porodici ako budem morao da napustim kuću.
Ne bih nikog imenom da izdvajam jer se jdnostavno plašim da nekog ne izostavim, hvala veliko drugari.

banbo

Pratim svo vreme sta se desava po Srbiji na Pinku koji inace ne gledam, a u Mitrovici imam tetku i tecu pa sam te informacije pratio iz prve ruke, kolike su vode izgleda da vise niko nije siguran sa kucom. Juce sam bio u Krupnju, ono je strasno. Od jutros se Sava malo povlaci tako da je to dobra vest u slucaju da naidje jos jedan talas. Sa srecom svim Mitrovcanima.
Make things as simple as possible, but not simpler.

misha

kragujevac juce

Ovaj potok se nalazi na 150 m of moje firme. Tokom leta je dubine 2 cm a zimi naraste i do 5-6cm

https://www.youtube.com/watch?v=x3AGskIPp8E#t=23