ZVANIČNO OTVARANJE RC OFFROAD STAZE BIĆE USKORO!

Started by Agama, September 07, 2014, 01:18:59 PM

Previous topic - Next topic

magic

Jorgo svaka cast za snimke, svi smo bili zaokupirani voznjom i srafljenjem tako da je bas super sto si snimao. HVALA!

poz
Veljko

sman

Ovaj zadnji video mi se najvise svidja, to je moja prva voznja na stazi... ;namig Drugo punjenje gorivom i  (yay)...
Druga voznja je krace trajala, previse sam se bio opustio i bum .  :sljus

Gatti.Gatozza

Au, svaka čast svima koji su bili uključeni u izgradnju staze.  Sve ovo što sam video deluje mnogo ozbiljnije nego što sam mogao i da pretpostavim. Tribine, deo za servis, betonske staze unaokolo, i sve to lepo pokriveno. Iako nisam nikad video stazu za RC automobile, pretpostavljam da je ova sasvim reprezentativna i za evropske okvire, svakako tako izgleda.
Nadam se da će ovo biti podsticaj RC vozačima da se uigraju i da krenu po takmičenjima u okolini.

Kakva je priča sa reklamnim banerima? Da li to imamo novog prodavca RC opreme u Srbiji?

bojan

Pozdrav svima, prvo i ja da cestitam na ovako jednoj fantastinoj stazi nevidjeno dobro izgleda, ono sto bih zamolio one koji su imali iskustva da napisu malo kako su im se ponasali modeli sc1/10 koliko su u mogucnost da savladaju ovako zahtevnu podlogu i skokove pogotovu onaj najveci. Dali je bilo pokusaja neke trke ? izmedju pomenutih itd. Hvala i nadam se skorom vidjenju na stazi

banbo

Pa da i ja pohvalim ljude koji su ocigledno mogo truda i sredstava ulozili u ovu stazu (o rovovskoj borbi sa zenama kod kuce necemo pricati  :big smile ). Po svim fotografijama, video snimcima i lepim komentarim, momci, izgleda da ste uspeli da ostvarite ono sto ste naumili, i svaka vam cast  :)aplauz :)aplauz :)aplauz  (res)
Make things as simple as possible, but not simpler.

sman

Quote from: bojan on October 01, 2014, 12:35:46 PM
Pozdrav svima, prvo i ja da cestitam na ovako jednoj fantastinoj stazi nevidjeno dobro izgleda, ono sto bih zamolio one koji su imali iskustva da napisu malo kako su im se ponasali modeli sc1/10 koliko su u mogucnost da savladaju ovako zahtevnu podlogu i skokove pogotovu onaj najveci. Dali je bilo pokusaja neke trke ? izmedju pomenutih itd. Hvala i nadam se skorom vidjenju na stazi

Evo ovako, ja nisam vozio ali su vozili moji "omladinci" i to ultimu sc i Turnigy 2WD buggy. Gledajuci ih kako voze a i po njihovoj prici moguce je voziti ovu klasu ovde, a mogla bi i da padne neka trka. :big smile
Voznja sa ovom klasom je teza i zahteva vise umeca, sto je i Magic skoro pisao u predhodnim postovima. Konkretno, na ovakvoj podlozi koja je izuzetno zahtevna za ovu klasu, bitne su dobre gume i naravno nekoliko krugova za upoznavanje staze.
Ultima je imala dobre gume i solidno se je ponasala na stazi, dok je bagi imao losije (nismo imali druge) i bilo je bas tesko kontrolisati ga. Kad su skokovi u pitanju, mislim da na najvecem i sledecem treba samo da provozaju a na ostale moze i da se skace, odnosno ako je trka, svaki vozac da odluci sta mu je pametnije ciniti. (yay)
pozdrav   

vladasimon

Ljudi, Nele i ja planiramo ceo vikend da provedemo na stazi, znaci subota i nedelja u fullu ;) Mozda se i preselimo uskoro   (har)
Tako da vi planirajte, organizujete se pa se vidimo   ()-()

E, da... staza ce biti taze izvaljana ;)

Vaci

Dali neko zna koja je cena koriscenja staze, kakva je clanarina mesecna/godisnja/po koriscenju, ima li nekih pravila i uslova...? Ako je ovo negde istaknuto molim vas da me uputite. Proci ce jos vremena dok mi stigne auto, ali bih voleo da znam.

magic

Sale bi trebao da nas uskoro obavesti o ovome, koliko ja znam bice cene OK.

poz
Veljko

vladasimon

Dobro veče iz kafane San Marco gde se uz hladno pivo sumiraju utisci sa današnje vožnje  :_D
Bilo je ludo i brzo, staza odlična i izvaljana a vremenski uslovi idealni! Potrošio se mnogo baterija i goriva, bilo je i malo sitnih čukanja, ništa strašno, sve je rešeno na licu mesta. Uh na kraju dana se prilično lepo vozili, već smo se malo uštosali, skontali šta i kako, koje gume itd   (:beer:)
Vidimo se sutra samo da glava ne boli  :_D

CweLe

Svaka chast!1!! Staza je prelepa, mozhda naletimo nekad iz Prokuplja da monsterima unishtimo istu jer drugo nemamo :).

matovic

Agama

Dragi prijatelji,

Posle dva vikenda na stazi možemo slobodno da proglasimo otvaranje jesenje sezone. Kao na svakom početku, postoji prostor za ispravke i poboljšanja ali smo generalno zadovoljni do sada urađenim. Vaše sugestije i predlozi su nam dobrodošli.

Kao što znate, staza i ceo projekat su rezultat ličnog entuzijazma i strasti koju svi delimo. Za naše uslove i vreme u kom živimo bila je to i značajna investicija. Ali, pomenuta strast često pobedi ono racionalno u nama...

Ipak, da bi ceo objekat mogao nesmetano da funkcioniše, da svima koji ga koriste pružimo kvalitetnu uslugu i optimalne uslove, potrebna su i sredstva za tekuće održavanje. Iz tog razloga, a posle velikog broja vaših pitanja, evo i cena korišćenja staze:

1 dan - 10 €

Sezonska karta (do kraja godine) - 30 €

Godišnja karta (2015.) - 100 €

Ostalo je još da usvojimo pravila i uslove korišćenja, uskoro će biti objavljeni ovde a i istaknuti na samoj stazi. Biće to svega nekoliko pravila i saveta sa jedinim ciljem da nam svima bude prijatnije, bezbednije i čistije. I zabavnije, naravno.

Do kraja godine i perioda uhodavanja sastavićemo i kalendar trka za 2015. da bi na vreme mogla da se tempira forma, kako modela tako i nas, vozača :-)

Vidimo se na stazi!
RC BUGGYLAND BEOGRAD & MODELSPORT OFFROAD TRACK SVILAJNAC
www.rcbuggyland.com