Zajko jel to voje kuce na avataru ili ti je samo bila simpaticna slika Uvek mi je to kuce bilo simpaticno.
Da, to je bio moj pas, sladak ko bombona, najveca maza, pametan i lenj… tu ima 2/3 meseca, tek sto sam ga uzeo iz legla.. Bordoska doga, zvao se Tasa, proslog leta je uginuo u 15 min, kad su bile one vrucine 40+ stepeni… imao je nekih 18 meseci i 60kg u to vreme… ali i problem sa srcem iako je mlad…
Tek sam kasnije, cuo od mog veterinara da imaju problem sa srcem, slabo srce ogromnu masu…
od malena sam imao do sad uvek psa, znaci mnogooooo godina…
Posle Tase sam uzeo Belgijskog Malinoa, stene 2 meseca iz dobrog legla, to je onaj K9… prelep, malo manji od nemackog vucka, ali zut sa kracom dlakom, lud ko struja a prepametan, kao da je ukljucen u struju, trazi paznju 24/7, samo bi da nesto radi, uci, igra… i maza.. voli da bude u centru paznje non/stop.. Sa 8 meseci je isao na policijski koledz… ali je na volseban nacin nestao 29.jula.14… i pored dresure, posto je bio mlad 11 meseci, znao je svasta nesto ali je voleo da se igra sa decom i prilazio je svakome bez straha ili zadrske… Nestao je iz Male Ivance u pola sata, jednog jutra.. sumnjam da ga je neko pokupio iz sela, sigurno ne…
Sad cekam Crnog Belgijskog ovcara, devojcicu, tek ima 30 dana, nadam se da ce biti kod mene za mesec dana.. imao sam takvog psa i to zenku… neverovatno dobri Crnu smo morali posle 12 godina, prosle zime da uspavamo, imala je neki tumor i dve operacije, treca nije bila moguca…
Verovatno cu uzeti i muzjaka, iz drugog legla...