Nema potrebe za svađom. Nek čovjek stavi PDB. Ja sam rekao da sam ugrađivao,i ništa mi to nije bilo ni bolje ni praktičnije. Samo minimalno lakše sklapanje za nekog ko se prvi put hvata lemilice i rada. Iskreno,taj Diatone nisam imao u rukama,ali ako služi samo kao razvodna ploča onda opet mislim da nema smisla. A,što se mase tiče?
? Pa ljudi,ja moje namjerno ojačavam,da imam što manje štete prilikom letenja i padova. Ovaj zadnji što sam sam projektovao,radi odličan posao. Tanka stvar su mu aluminijske ruke. Ali za njih sam do sad koristio 13*13 mm aluminijske cijevi. Sad sam nabavio karbonsku cijev10*10 sa RC Srbija,i nju ću ugurati U ovu. Pa da vidimo sad šta će da puca. Ukupna masa mi je prešla 550g,ali JEDAN motor mi daje 750g. Tako razmislite sami dali je 20-30g problem. Problem je iz mog iskustva samo nedovoljna čvrstoća. Sad sam uzeo klasični karbonski 250 frejm,i malo ću ga upgrejdovati,da spustim težište i naručiću 3-4 mm karbonsku ploču od koje ću praviti ruke sa malo većom platformom za motore,jer na normalnim rukama,ona platformica za koju se kači motor nije nimalo šira od 2206 motora,tako da ne štiti motore ni najmanje i motori prvi stradavaju u udaru. Taj dio mi je na ovom što sam ja projektovao ispao odlično.