Nisam testirao taj Eachine od 600mw. To je poprilično nov proizvod na tržištu. A kao što i sam kažeš tako nešto do nas ne može doći prije mjesec-dva poslije izlaska u prodaju. Što se Rx-a tiče,ja imam SkyZone googles,koje imaju ugrađen 8ch prijemnik na E bandu. Koristio sam i onaj analogni RC305,i dve verzije onog 832 digitalnog. Sve u svemu sve je to poprilično slična stvar. E,sad,da bi bilo dobro da je divercity,bi,ali sve to opet zavisi od tvojih potreba. Ovako,ja sam lično veliki zastupnik "sigurnosti" u ovom hobiju,tako da ne praktikujem long range. I veliki sam borac protiv toga. Sad se u prodaji pojavio jedan divan mini 32ch prijemnik. Ono,veličinom je kao stariji predajnici,a ima 32 kanala. Mislim da je on zbog svoje kompaktnosti jako dobar izbor. Ako se odlučiš da kupiš quanum ili slično,možeš da ga ugradiš lako u kućište. Ima kao i svi prijemnici dva AV izlaza. Jedan preko klasičnog konektora,a jedan direktno žice preko mikro konektora. Ne znam šta letiš,ali njega dobiješ u setu sa onim novim Banggood googles-ima. Pa možda ako razmišljaš o tako nečem,dobiješ dve stvari od jednom.