Kako se ja toga nisam setio
...hehe iako nisam neki DJI fan uopste...pa za razliku od vecine, meni ovo izgleda zanimljivo, kako dizajn same letelice tako i konstrukcija...
Jbg, treba moci i naci snage odlepiti se od klasicnih resenja i konstrukcija i napraviti nesto sasvim drugacije a sa istom funkcijom
.
Ipak, morate priznati da ova transformacija samog rama od moda kada "glumi" i nogice, do letnog moda sa potpunih 360 stepena vidnog polja
je majstorski zamisljena a i odradjena.
Necu da ulazim u polemiku oko cene letelice ili kvaliteta same kamerice,jer ljudi su raliciti-pa je nekima ovo skupo ...nekima nista sem Canona 5D ili Red Epic-a ne valja, nekima je i full HD malo (mada ne znam gde ce emitovati snimljen materijal u full HD-u, na kojoj televizij?...o 2.7K i 4K formatima da i ne govorim-sumnjam da iko od nas ima 4K monitor ili TV kuci ) itd. ali tehnika napreduje...svidjalo se to name ili ne...
Vecina profesionalaca sada ionako kupuje vec gotova resenja, sklopljene letilice - RTF komplete sa svim potrebnim komponentama....malo je onih koji nesto sami sklapaju i smisljaju sta i kako u danasnje vreme...i DJI je tu jak-jer nudi upravo ta gotova resenja, od malog fantoma pa do s1000...na kom mogu da otkazu i dva motora(za one koji tripuju od takvih stvari
)
Interesantna letilica u svakom slucaju....nazalost van mojih finansijskih mogucnosti, kao i vecina slicnih stvari