Ja sam ga bindovo sa dx8 i odlično radi posao. U početku sam ga lupao dok ga nisam dobro istrimovao i dobro skontako koliko je osteljiv na komande. Napolju ću da probam uskoro vidim da je vetar stao pa samo da napunim baterije.
Ajde DRUŽE Zajko nabavljaj rezervne baterije da se ne mučimo
.
Sve u svemu još jednom moja svaka preporuka za mikro quad, jeste da je skuplji od konkurencije ali je brate skuplji sa razlogom i to debelim. A FPV mi je sledeća stavka pošto karabudžim neki mini quad (čekam da stignu delovi iz bratske nam kine pa da ti delovi ŽUTI piju vodu sa Morave (a u mom slučaju SAVE) kako je već neki mudri čovek rekao a još mudriji ponovio.......
)
Razmišljao sam i debelo sam se zagrejao za fatshark, Bila je tu neka ponuda povoljna na forumu samo radi se o najslabijoj verziji.
Meni nije bitno headtracking i ostale stvari bitno mi je da ima dobru sliku i vidljivu naravno. I onako će uz FPV kameru da ide gopro.
Mislim da bez altitude fat shark verzije ne treba razgovarati. DOMINATOR je ok i dominator HD ali koštaju brate previše.
Kada stigne FPV mogao bi drug Zajko da nam prenese svoje impresije... A na proleće kada se nabavi FPV videćemo čija majka CRNU VUVUZELU DUVA. A mogao bi da padne i neki racing tj neko zezanje sa fpv quadovima kao što to rade i drugi po svetu. Odemo u neku šumu, odaberemo naku šumsku stazicu ili put, obeležimo trakama krug i udriiiiii