Main Menu

Srećna Nova 2015...

Started by nedbojsa, December 31, 2014, 08:47:52 PM

Previous topic - Next topic

nedbojsa

Drugari, modelari, piloti, i svi ostali želim Vam svima puno sreće, zdravlja i uspeha kako na poslovnom tako na privatnom planu. Bili Vi meni srećni i veseli, pa se vidimo na livadi u novoj 2015 godini.
(<--) (<--) (<--) (<--) (pijanoo) (pijanoo) (pijanoo) (<--) (<--) (<--) (<--)
Rolling, turning, diving.
Run, live to fly, fly to live, do or die
Run, live to fly, fly to live. Aces high.

https://www.youtube.com/watch?v=ZO6giM9UAv0

Antiprotivna teoraija letenja: "Postoje neke preporuke i pravila o tome kako leteti; 1-Kako treba leteti i 2-Kako ne treba leteti znači, ako letim po pravilu 2, i to odlično, znači "letim antiprotivno" ili ti protivprotivnog, zapravo "kontra odnaopačke"."

zbabic

Pridruzujem se cestitkama:
SRECNA I USPESNA NOVA 2015!!!  :)aplauz  (yay)  ()-()
S budalama se ne isplati svađati. Prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!

misha

I od mene sve isto. Sve naiboolje u Novoj 2015.

PS Sada mi vec nije cudno Nebojsino ponasanje.
     Iron Maiden zive u njemu. Odatle toliki haos.

bjanko

Puno zdravlja, srece para i novih rc modela u 2015  (pijemo) (pijemo) (pijemo) (pijemo)

igorpl

Puno zdravlja i sreće ostalo će mo sve naći na HK, aliju, kod Zajka, kod Vlade, u rc avionima.....
Joj što volem što sam PRIMITIVAN

Daky

Hvala svima! Sve najbolje Vam zelim od Srca, puno sreće, zdravlja, pozitivnih letova i para! Sve ostalo se može naći kod kineza.. :D Jos jednom u 2015 sve naj, a nadamo se svi da će biti bolje! :D Srecna Nova!
Dalibor Daky Ilić

igorpl

Joj što volem što sam PRIMITIVAN

LazarStan

Takodje,i svima kako na forumu tako i onima koji lete,sve najlepse,prvo zdravlja,srece pa posle sve ostalo!

Uzivajte  (pijemo)
They got money for wars but can't feed the poor

-2Pac

http://www.dreamerbeats.com/

rajker

Sretna nova 2015 RC sezona  (yay)
Nije sramota učiti !!!

Daky

Dalibor Daky Ilić